SoulCalibur 6 vyjde 19. října
Soulcalibur VI Novinka SoulCalibur 6 vyjde 19. října

SoulCalibur 6 vyjde 19. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici jsou mimo jiné záběry z hraní, v nichž nechybí Geralt z Rivie.

Reklama

Bojovka SoulCalibur 6 má konečně stanovené konkrétní datum vydání. Hry se dočkáme 19. října 2018, a to ve verzi pro PC, PS4 a Xbox One. Oznámení data vydání pak doprovází nový příběhový trailer, v němž uvidíte například několik hratelných postav.

Jedna postava, za níž budeme moci v SoulCaliburu 6 hrát, však v traileru chybí, a to Geralt z Rivie, protagonista série Zaklínač, který je pro řadu fanoušků jedním z hlavních lákadel. Naštěstí tu máme několik dní staré záběry z hraní, které zveřejnil server VG247. Díky nim můžeme vidět v akci nejen standardní postavy, ale i Geralta, který je vybaven příslušnými útoky, animacemi a dabingem. Ve videu přitom Geralt občas dostane nakládačku, ale mám pocit, že pokud někdo z hrdinů SoulCaliburu 6 nedisponuje magickou holí a nepase po moci Starší krve, Bílý vlk se po jakémkoliv herním výprasku rychle vzpamatuje.

Geralt to dokonce dotáhl tak daleko, že je součástí titulního motivu na přední straně obalu nového SoulCaliburu. Ten lze vidět nejen ve standardní, ale i sběratelské edici, která kromě samotné hry obsahuje dvanáctipalcovou sošku, artbook o 120 stranách, soundtrack a steelbook s vestavěným zvukovým zařízením pro přehrávání čtyř hlášek ze hry. Podobu sběratelky můžete vidět třeba na konci příběhového traileru.

Další speciální edicí je Deluxe Edition, která kromě hry, soundtracku a steelbooku obsahuje ještě Season Pass. Ten vám zajistí přístup ke třem dodatečným postavám, dvěma balíčkům zbrojí a k jedné bonusové postavě, která je určena jen pro majitele Season Passu. Pouze v online obchodě Namco Bandai je ještě k dostání alternativní, limitovaná sběratelská edice se soundtrackem, Season Passem a odlišnou soškou.

SoulCalibur VI předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama