Novinka Soulstice nabízí bohatý pohled na souboje

Soulstice nabízí bohatý pohled na souboje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Titul dorazí na podzim.

Reklama

Italský celek Reply Game Studio aktuálně pracuje na svém videoherním projektu Soulstice, který nás vezme do fantasy země Keidas, přesněji do království Holy Kingdom a města Ilden, kde se v kůži Chiméry, tedy válečnice zrozené ze spojení dvou duší, v tomto případě sester Briar a Lute, pokusíme porazit nepříjemné přízraky, a tím zachránit místní obyvatele.

Tento svět tak má být prošpikován zhoubou i různými tajemstvími, ale také velkou porcí dynamických soubojů s řadovými nepřáteli a bossy.

No a právě tuto akční stránku hry nám představuje nové skoro jedenáctiminutové video, jímž vás provede hlavní návrhář hry - Marco Mortillaro.

Můžete se tak podívat na to, jaké zbraně a schopnosti budete moci využívat, a jak za pomoci spolupráce dvou sester budete moci vytvářet smrtící komba, která zcela anihilují protivníky.

Společně s tímto videem také bylo oznámeno, že se hry dočkáme na podzim letošního roku, a to na PC (Steam), PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Pro konzole navíc bude dostupná i fyzická "Deluxe" edice, která nabídne digitální artbook, digitální soundtrack a speciální balíček in-game předmětů "Ashen Blade Item Pack".

Soulstice nabízí bohatý pohled na souboje
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama