Sourhn recenzí hry Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Sourhn recenzí hry Star Wars Jedi: Survivor

Sourhn recenzí hry Star Wars Jedi: Survivor

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento pátek vychází na PC, PlayStation 5 a Xbox Series jedna z nejočekávanějších her první poloviny letošního roku, kterou je Star Wars Jedi: Survivor, za nímž stojí úspěšné studio Respawn Entertainment.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Sourhn recenzí hry Star Wars Jedi: Survivor

NME

Zatím nejlepší akční adventura vydaná v roce 2023. Star Wars Jedi: Survivor působí propracovaně ve všech aspektech. Je to hra, kterou si musíte zahrát, a dost možná zatím nejlepší akční hra této generace vůbec.

100 %

VGC

Star Wars Jedi: Survivor je Star Wars v té nejlepší podobě. Napínavé dobrodružství s hvězdným obsazením, propojené s chytrými, rozsáhlými souboji a obrovskými novými světy k prozkoumání. Pomineme-li problémy s výkonem, jedná se bezpochyby o jednu z nejlepších her ze světa Star Wars, jaká kdy vznikla.

100 %

PlayStation Universe

Společnost Respawn Entertainment si upevňuje pozici nejlepšího vývojáře Star Wars. Vytváří velkou galaxii k prozkoumání s epickým příběhem, který si vypůjčuje a zkoumá minulé Star Wars. Jedi Survivor vylepšuje svého předchůdce a překonává ho ve všech ohledech.

100 %

Game Informer

Vývojářské studio Respawn Entertainment zjevně přistupovalo k analýze toho, co v jeho poslední hře Star Wars fungovalo a co ne s rozvahou a přemýšlivostí, díky čemuž Jedi: Survivor působí jako důstojný pokus o evoluci. Zachycuje kouzlo Hvězdných válek stejně dobře jako cokoli jiného ze současného kánonu a sama o sobě je hvězdným dobrodružstvím.

93 %

Atomix

Pokud tedy chcete zažít solidní dobrodružství s vylepšenou hratelností, příběhem a grafikou, je jasné, že byste si měli koupit Star Wars Jedi: Survivor. Pokud se vám líbila první hra, nemůžete si novinku nechat ujít.

92 %

SpazioGames

Star Wars Jedi: Survival je klasickým pokračováním ve stylu "větší, lepší a drsnější", avšak kvůli některým technickým problémům a omezením enginu nedokáže plně využít své možnosti.

85 %

VG247

Star Wars Jedi: Survivor je oproti svému předchůdci o krok lepší a skvěle se u ní pobavíte, pokud se nenecháte ovládnout sběratelskou vášní. Nejedná se o příběhové veledílo, ani o nejpoutavější akční hru na světě. Ale nedělá nic špatně a vyniká tam, kde je to důležité. Přesně reprezentuje vesmír Hvězdných válek a klade důraz na ty aspekty, které i po takové době udržují zájem o IP i u zarytých milovníků Andora, jako jsem já. Jednoznačné doporučení fanouškům Hvězdných válek a vřelý palec nahoru všem ostatním, které by to mohlo alespoň vzdáleně zajímat.

80 %

Metro GameCentral

Malé, ale vítané vylepšení Fallen Order, které nenabízí mnoho originality, ale obsahuje jedny z nejlepších soubojů se světelnými meči.

80 %

Attack of the Fanboy

Star Wars Jedi: Survivor staví na základech vytvořených ve hře Fallen Order a přináší rozsáhlá prostředí plná obsahu a tajemství. Respawn se však stále dostává do stejných úskalí jako ve Fallen Order, a to v nedotažených lineárních částech a průměrném příběhu.

80 %

Power Unlimited

Ve hře Star Wars Jedi: Survivor společnost Respawn spojila dohromady spoustu skvělých nápadů z Hvězdných válek a herních mechanismů a poněkud křečovitě z toho vytvořila celek. Výsledek je často pěkný, ale s více problémy, než jsem schopen do tohoto shrnutí napsat.

71 %

We Got This Covered

Hra Star Wars Jedi: Survivor toho v pokračování příběhu Cala Kestise dělá hodně správně, přináší dosud nejlepší souboje se světelnými meči ve hře a obrovské prostředí k prozkoumání. Bohužel se také na trh dostává s řadou technických problémů, které zkazí hru všem, kteří se do ní pustí hned po vydání.

60 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama