Soutěž s Alien: Isolation
Alien: Isolation Novinka Soutěž s Alien: Isolation

Soutěž s Alien: Isolation

Michal Burian

Michal Burian

475

<strong>Vyhlášení výherců</strong>.

Reklama

Vyhlášení výherců

Na Alien: Isolation s klíčenkou se může těšit: GamerAC (klíč ke stažení hry), LukasRX (klíč ke stažení hry) a Gooka (hra na disku).

Výhercům gratulujeme, brzy se vám ozveme prostřednictvím soukromé zprávy, abychom se domluvili na předání výhry. Ostatním vzkazujeme, ať nezoufají, velmi brzy bude další soutěž.

Původní zpráva

Po kratší pauze jsme si pro vás připravili další soutěž. Dnes pro vás máte tři PC verze skvělé hororové akce Alien: Isolation s klíčenkami od české distributorské společnosti Comgad. Tvůrcům Total War ze studia Creative Assembly se výlet do žánru 1st person akce vyvedl a Alien: Isolation byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Pokud chcete vyhrát PC verzi Alien: Isolation, tak stačí opravdu málo. Nejprve musíte být zaregistrováni na Zing.cz a poté napsat komentář níže.

Soutěž bude ukončena 24. listopadu 2014 v 16:00. Vyhlášení proběhne v následujících dnech.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset předem uhradit částku za poštovné.2) Soutěž bude ukončena 24. listopadu v 16:00.3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz.4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama