Soutěž s Assassin’s Creed: Unity
Novinka Soutěž s Assassin’s Creed: Unity

Soutěž s Assassin’s Creed: Unity

Michal Burian

Michal Burian

919

<strong>Vyhlášení soutěže</strong>. Kdo vyhrál?

Reklama

Vyhlášení soutěže

Po dvou dnech od ukončení soutěže tu máme vyhlášení výherců o ceny Assassin’s Creed: Unity. Kdo tedy vyhrál?

Na PC verzi Assassin’s Creed: Unity společně s mikinou a tričkem se může těšit Bogi_cze. Druhé místo, tedy brk, pečetidlo a tričko vyhrává fabioozo86 a poznámkový blok s tričkem Bargud.

Výhercům gratulujeme a vy ostatní budete mít brzy další velkou příležitost vyhrát. Mnohem větší než byla teď.

Původní zpráva

Přesně za dva týdny se se svou rodinou sejdete u stromečku a prožijete doufám bezstarostný uvolněný den s mlsáním cukroví a štědrovečerní večeří. Dárky nenaděluje pouze Ježíšek, ale také redakce magazínu Zing.cz. V nedávné době jsme měli soutěž o Xbox One a Xbox 360 hry, stejně tak jsme rozdali klíče do testování World of Warships a vyhrát jste mohli Alien: Isolation nebo nesehnatelné předměty s tématikou hororu Evil Within. Dnes pro vás máme další lákavou soutěž.

Tentokrát jsme ji uspořádali ve spolupráci s českou distributorskou společností Conquest a soutěžíme o PC verzi Assassin’s Creed: Unity a zajímavé bonusy v podobě mikiny, trička nebo pečetidla.

1. PC hra AC: Unity + mikina + tričko2. brk + pečetidlo + tričko3. poznámkový blok + tričko

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, stačí, abyste se zaregistrovali na Zingu a napsali komentář níže.

Soutěž bude ukončena 15. prosince 2014 ve 20:00. Vyhlášení proběhne v následujících dnech.

Budete mít dost času na to dokončit hru a připravit se na příběhové rozšíření Dead Kings DLC. Kampaň Dead Kings nás zavede do Saint-Denis, venkovní město u Paříže. Město se využívalo jako hřbitov pro královskou rodinu Paříže. Během Francouzské revoluce bylo město vypleněno a dle slov kreativního ředitele Alexe Amancia jde o opravdu temné místo, které je odlišené od původní hry.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset předem uhradit částku za poštovné (100 Kč).2) Soutěž bude ukončena 15. prosince 2014 ve 20:00.3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz.4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama