Soutěž s hororem Evil Within o nesehnatelné předměty
The Evil Within Novinka Soutěž s hororem Evil Within o nesehnatelné předměty

Soutěž s hororem Evil Within o nesehnatelné předměty

Michal Burian

Michal Burian

417

Zakrvácená zástěra na vaření, otvírák v podobě válečného kladiva, trička, plakáty a klíčenky. <strong>Vyhlášení soutěže</strong>.

Reklama

Vyhlášení soutěže

Máme tu netrpělivě očekávané vyhlášení soutěže. Nebudu to dlouho okecávat a rovnou přistoupím k tomu, co vás zajímá nejvíce, tedy kdo vyhrál.

Otvírak na pivo, tričko, plakát a klíčenku získává Drzacek a Ebolus. Na fešnou zástěru, otvírák, plakát a klíčenku se zase může těšit Lelanka.

Výhercům gratulujeme, brzy se vám ozveme prostřednictvím soukromé zprávy, abychom se domluvili na předání výhry. Ostatním vzkazujeme, ať nezoufají, již brzy pro vás budeme mít další soutěže.

Původní zpráva

Po delší době vám přinášíme novou soutěž, tentokrát ve znamení hororu The Evil Within od tvůrce Resident Evil. Od Cenegy jsme dostali zajímavé předměty, které jen tak neseženete a jistě si je užijí nejen fanoušci Evil Within.

1x zakrvácená zástěra na vaření

3x otvírák v podobě válečného kladiva

2x trička s motivem hry

3x plakát v krabičce

3x klíčenka

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, stačí, abyste se zaregistrovali na Zingu a napsali komentář níže. Vybereme tři komentáře, dva obdarujeme otvírákem, tričkem, plakátem a klíčenkou. Třetí pak fešnou zástěrou, otvírákem, plakátem a klíčenkou.

Soutěž bude ukončena 3. listopadu 2014. Vyhlášení proběhne v následujících dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama