Soutěž s Microsoftem o Raskulls a zlatý účet na Xbox Live
Novinka Soutěž s Microsoftem o Raskulls a zlatý účet na Xbox Live

Soutěž s Microsoftem o Raskulls a zlatý účet na Xbox Live

Redakce

Redakce

16

Přinášíme vám další soutěž, tentokrát pro majitele konzole Xbox 360 od Microsoftu.

Reklama

V dnešní soutěži si zahrajeme o tři klíče ke stažení arkádové puzzle plošinovky Raskulls, která vyšla na Xbox Live Arcade koncem minulého roku. První vylosovaný navíc získá bonus v podobě kódu pro roční aktivaci zlatého (GOLD) účtu na Xbox Live, který dovoluje mj. hraní multiplayeru a stahování demoverzí v den uvedení na XBL.

Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí k tomu opravdu málo. V první řadě musíte být na Zingu zaregistrován(á) a následně poslat e-mail i se správnou odpovědí do naší schránky, kterou naleznete v pravidlech.

Soutěžní otázka

Kdy byl v České republice oficiálně spuštěn Xbox Live?

Nápovědy: a) 10. září 2010, b) 10. listopadu 2010, c) 1. ledna 2011

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena ve středu 6.4.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne ve středu 6. dubna 2011 v odpoledních hodinách.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama