Soutěž s Trials Fusion
Trials Fusion Novinka Soutěž s Trials Fusion

Soutěž s Trials Fusion

Michal Burian

Michal Burian

267

<strong>Vyhlášení soutěže</strong> o PC verze Trials Fusion, triko nebo Gold edici staršího dílu se steelbookem.

Reklama

Vyhlášení soutěže

Soutěž je za námi, nezbývá nám nic jiného než vyhlásit šťastlivce, kteří od nás obdrží jednu z níže zmíněných cen. Kdo vyhrál?

MarkCZ a Rivers25 se mohou těšit na PC verzi Trials Fusion společně s tričkem. Mopidu se stane majitelkou Trials Evolution v Gold edici se steelbookem a ještě k tomu dostane samolepku. Poslední cenu - Trials Evolution: Gold Edition ve steelbooku – vyhrává MartasZLA.

Výhercům gratulujeme a ostatním vzkazujeme, ať nezoufají, brzy pro vás budeme mít další soutěž.

Původní zpráva

Ve spolupráci s českou distributorskou společností Playman jsme si pro vás připravili soutěž s Trials Fusion. Vyhrát můžete hru, Gold edici staršího dílu se steelbookem, triko a samolepku.

Ceny jsme rozdělili následovně:

PC Trials Fusion + trikoPC Trials Fusion + trikoTrials Evolution: Gold Edition ve steelbooku + samolepkaTrials Evolution: Gold Edition ve steelbooku

Třetí Gold edici Trials Evolution se steelbookem budeme rozdávat mezi naše fanoušky na Google Plus.

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, stačí, abyste se zaregistrovali na Zingu a napsali komentář níže.

Do slosování o gold edici Trials Evolution se dostanou pouze komentáře od členů komunity Zing.cz, kteří jsou zaregistrováni minimálně jeden měsíc.

Soutěž bude ukončena 12. května 2014.

Popis Trials Fusion

V Trials Fusion, pokračovaní jedinečné Trials série, budeme znovu projíždět náročné tratě na čas s motorkami, kterým tentokrát přibude i nový systém triků, upgrady motorek a i možnost jízdy na čtyřkolce. Kvalitní fyzika zůstane zachována a chybět nebude ani editor tratí.

Trials Fusion je vyvinut společností RedLynx ve spolupráci s Ubisoft Shanghai a Ubisoft Kyjev, nabízí hráčům celou řadu neomezených překážek a výzev. Hráči mohou zároveň bojovat o první místo ve světovém žebříčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama