Soutěž tak velkolepá, že ji svět ještě neviděl!
Blogy čtenářů Článek Soutěž tak velkolepá, že ji svět ještě neviděl!

Soutěž tak velkolepá, že ji svět ještě neviděl!

Virus

Virus

Slyšte, slyšte holoto bídná. Všem občanům z království Zingu na vědomí se dává. Počínaje dubnem léta páně 2016, jest pro vás uspořádaná soutěž…

Reklama

Slyšte, slyšte holoto bídná. Všem občanům z království Zingu na vědomí se dává. Počínaje dubnem léta páně 2016, jest pro vás uspořádaná soutěž velkolepá. A to na počest jejího krále Virdoslava II. Dostaviti mohou se všicí, jenž inkolát v našem království právem držeti získali. Kdo však občan státní království našeho není, ten ať se neukazuje, neb dopaden a tvrdě vyhoštěn za hranice bude.

Zaklínačův turnaj

 

Ve jménu krále, buďte vítáni. Všichni co chtějí slávy dosáhnouti a hodlají se utkat v Zaklínačově turnaji, nechť poslouchají. Každému z vás, kdo se pokusí turnaj vyhráti, bude přislíbena královská odměna. Bojovati bude se celkem ve třech úkolech, ve kterých svůj um dokážete. Úkoly budete moct konati po dobu jednoho koloběhu Luny. A ti co po právu za vítěze zvoleni budou, si odměnu svou, převzíti moct na Králově dvoře smějí. Nebo za menší poplatek, jim poslem zaslána k domovině jejich bude též.

 

První úkol se týkati bude vaší bystrosti. V osmi krásných malbách, které byly zhotoveny na počest našeho krále Virdoslava II., byl pečlivě ukryt podpis krále našeho. Tento podpis je na všech malbách stejný. Stačí hledati jen písmena, tvořící VIRDA. Kdo najde všech osm podpisů, nechť zašle soukromý dopis na adresu jejího veličenstva, s názvem obrazu a místem, kde je podpis v malbě uschován.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druhý úkol jest důkazem vaší oddanosti našemu králi. Budete dokazovati talent mluvy, inteligence a ctnosti svojí. Úkolem dalším není totiž nic lehčího, než sepsati ódu pro krále našeho. Kdo tak učiní, nechť svojí báseň nechá v komentářích níže i s úkolem třetím.

 

Třetí a poslední úkol pak prokáže vaší pokoru. Odměna je veliká ale větší odměnou je, dokázati podělit sebe i své protivníky. Kdo prokáže svojí pokoru, toho král učiní nevídaně bohatým. Stačí napsati k básni vaší, i co by jste si za odměnu přáli a nechati ji v komentářích. Když bude vaše pokora s jiným bojovníkem totožná, král je schopen rozděliti některé dary dle vašeho uvážení.

 

 

 

 

Pravidla turnaje:

 

1)  Zúčastnit se může kdokoli s účtem na Zingu.

2)  Soutěž bude trvat od 1. do 30. dubna a vyhlášení proběhne v následujících dnech.

3)  Výhercem se může stát pouze ten, kdo splní všecky 3 úkoly.

4)  Musíte najít 8 podpisů v 8mi obrazech. Jejich umístění v obraze mi pošlete soukromou zprávou.

5)  Musíte sepsat ódu na krále Virdoslava II.

6)  K ódě připíšete o jakou cenu máte zájem a celek necháte v komentářích.

7)  Každý kdo splní úkoly, bude zařazen pod číslo a ty se poté budou losovat.

8)  Výherci budou zveřejněni zde na blogu a bude jim zaslána i soukromá zpráva.

9)  Výhry si namixujte dle libosti ale herní trilogii a knihy se mi moc rozdělovat nechce.

10) Výhru bude možné si převzít osobně u mě, nebo vám ji zašlu poštou za poštovní poplatek. Jsem Král dobrotivý ale nejsem charita.

Královská odměna:

 

1. Kompletní herní trilogie + plakát nahé Triss u druhého dílu a Season Pass k dílu třetímu.

2. Soška Geralta bojujícího s Gryfem.

3. Kompletní sbírka knih podepsána významnou osobou.

4. Kniha Zaklínač a jeho svět.

5. Dvě trika ve velikosti XL pro pořádné chlapy a jako noční košilky pro něžné pohlaví.

6. Jedna mikina na ven + v kapse má speciální gumovou kapsu pro pevné držení mobilů apod. věcí.

7. Tři nádherné v ruly stočené plakáty se Zaklínačovou tematikou.

8. Přívěsek na klíče a medailon na krk po vzoru Zaklínačova amuletu.

9. Sedmero puzzlových sad o počtu 1500 dílků + u každé sady lehce složený plakát daného motivu.

 

 

 

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1-l29HlKkXU?list=PLf-QZNCg8OAY9-uVPt-RGEmlryyg-pnpD" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Z dobrotivé vůle krále Virdoslava II., s požehnáním Arcibiskupa Mikyho ochránce Zingu a za velké podpory Velkovévody a vlastníka internetového jarmarku FANTASYOBCHOD.CZ , které si nesmírně cením, mi bylo uděleno toto výjimečné privilegium soutěže. Takže lidé dobrotiví, přeji všem zúčastněním hodně zdaru a slibuji, že při konání turnaje nebude jediný virus vypuštěn. Na to dávám své slovo a stvrzuji to svou pečetí.

 

P.S. Obrazy pro 1. úkol doporučuji otevřít v plné velikosti, stáhnout a poté důkladně prohledávat.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama