Soutěžte na největším světovém turnaji v Halo 4
Halo 4 Novinka Soutěžte na největším světovém turnaji v Halo 4

Soutěžte na největším světovém turnaji v Halo 4

Redakce

Redakce

4

Doposud největší turnaj v Halo 4 pod sebou zaštiťuje několik kvalifikačních předkol na výstavách a veletrzích a pět týdnů on-line kvalifikace na Xbox LIVE.

Reklama

343 Industries, Xbox 360 a Virgin Gaming znovu spojují síly a vyhlašují světový šampionát v Halo 4. Turnaj poběží celé léto a dává hráčům příležitost zapojit se do boje o hlavní cenu v hodnotě 200 000 dolarů a právo honosit se titulem šampión Halo 4. Celková cenová dotace turnaje je půl milionu dolarů.

Doposud největší turnaj v Halo 4 pod sebou zaštiťuje několik kvalifikačních předkol na výstavách a veletrzích a pět týdnů on-line kvalifikace na Xbox LIVE. Vše odstartuje 5. července na Rooster Teeth Expu a 15. července na Xbox Live. Soutěžící otestují své schopnosti v sérii kvalifikačních kol herního módu free-for-all o posun na globálním žebříčku až k nejvyšším příčkám. Vítěze určí kombinace průměrného skóre v kvalifikaci a následných eliminačních zápasech.

Soutěž vyvrcholí dvoudenním finále v Seattlu v období od 31. srpna do 1. září, kde budou hráči bojovat o titul šampióna a následně si rozdělí hlavní ceny.

Dnešním dnem se mohou hráči registrovat na halo4globalchampionship.com a ucházet se o kvalifikaci jedním ze dvou způsobů:

· Online soutěží na Xbox Live. Prostřednictvím bezplatné registrace na halo4globalchampionship.com a výběrem vlastního turnajového seznamu her. Každý týden bude ve znamení jiného free-for-all režimu, takže se soutěžící mají stále na co těšit. Pro kvalifikaci do finálového kola musí hráč absolvovat minimálně 20 zápasů z turnajového seznamu za týden. Na konci každého týdne budou vybráni čtyři hráči s nejvyšším průměrným skóre a tím se kvalifikují k účasti ve finálovém kole. Navíc mají šanci získat jednu z doprovodných cen.

· Off-line kvalifikací na výstavách. Hráči mohou vstoupit do turnaje účastí na výstavách jako je Rooster Teeth Expo v texaském Austinu od 5. do 7. července nebo evropský Gamescom v Kolíně nad Rýnem od 21. do 25. srpna. Šest finalistů z každé události a 20 hráčů z on-line kvalifikace získá účast ve finálovém turnaji v Seattlu včetně hrazené cesty.

Další informace, včetně registračního procesu, pravidel, výher a úplný seznam kvalifikačních zemí, naleznete na adrese: halo4globalchampionship.com.

Pro hraní online je vyžadováno Zlaté členství Xbox LIVE. Počet hráčů a registrace do turnaje je omezená.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama