South Park: The Fractured But Whole bez cenzury
Novinka South Park: The Fractured But Whole bez cenzury

South Park: The Fractured But Whole bez cenzury

Michal Burian

Michal Burian

14

V každé zemi se bude prodávat stejná verze.

Reklama

Nemístné vtípky, srandičky, nadávky, prdění a záběry, nad kterými někteří kroutí hlavou. To je ve zkratce animovaný americký televizní seriál Městečko South Park, podle kterého v Ubisoftu vzniká nová hra. South Park: The Fractured but Whole jde ve stopách svého předchůdce, titulu South Park: The Stick of Truth. Opět se na hře podílejí tvůrci samotného seriálu, kteří umí napsat zábavný a srandovní scénář. Naštěstí je neomezují úřady.

Dnes jsme se dozvěděli, že South Park: The Fractured But Whole se v každé zemi bude prodávat ve stejné verzi. Nikde nebude obsah cenzurován. Dokonce ani v Austrálii, kde mají velmi přísné podmínky. Není tak divu, že autoři ze studia Ubisoft San Francisco přispěchali s vysvětlením. V rozhovoru pro GamesIndustry se nechali slyšet, že s hrou nic nedělali a vytvořili ji přesně tak, jak plánovali, respektive v návaznosti na původní titul.

Připomeňme, že South Park: The Stick of Truth byl cenzurován v Německu, Rakousku a Austrálii. Místním úřadům se nelíbila zejména scénka zahrnující anální sondu.

South Park: The Fractured But Whole vyjde 17. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama