South Park: The Fractured But Whole v E3 ukázce pobavil
Novinka South Park: The Fractured But Whole v E3 ukázce pobavil

South Park: The Fractured But Whole v E3 ukázce pobavil

Jan Kalný

Jan Kalný

23

Fanoušci South Parku budou mít radost. Vylepšený soubojový systém. Nechybí ani teplá ryba. <strong>Doplněno o detaily jednotlivých edic hry.</strong>

Reklama

Dočkali jsme se prvních gameplay záběrů z nového South Parku. Je to všechno, co jsme od pokračování chtěli. South Park: Fractured But Whole je hezčí, ambicióznější a vtipnější. A sprostější. O dost sprostější.

Velkou změnou také prošel soubojový systém. Ten nyní nabízí především pozice pro postavy, takže se můžete pohybovat po bojišti.

Hezkou zprávou také je, že za předobjednání nového South Parku dostanete původní díl, The Stick of Truth, zdarma. Hra vychází na PC, PS4 a Xbox One už 6. prosince.

Koupit si také můžete speciální figurky.

Sběratelská edice obsahuje především figurku a Season Pass

Aby toho nebylo málo, kromě traileru, gameplay záběrů a traileru ke speciálním figurkám, budeme také mít příležitost si pořídit rovnou čtyři verze, resp. edice, hry. Standardní, Deluxe, Gold a sběratelskou.

Zatímco standardní edice nabídne základní hru včetně The Stick of Truth, Deluxe edice nabídne také speciální perky, kostýmy a tři fyzické pohlednice. Gold edice následně nabídne základní hru, The Stick of Truth a Season Pass. A v neposlední řadě nás čeká sběratelská edice, která nabídne všechno, kromě Season Passu. Všechno pro prachy, že jo Ubi?

Ceny jednotlivých edic, tak jak jdou za sebou, jsou na konzole 70 dolarů (62€/1675Kč), 70 dolarů, 90 dolarů (80,5€/2150Kč), 100 dolarů (88,5€/2400Kč). V případě PC jsou jednotlivé ceny o 10 dolarů (9€/240Kč) menší. Níže se můžete kouknout na přehlednější soupis obsahu a také si prohlédnout, jak sběratelská edice vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama