Španělský dabér prokecl nový Mortal Kombat
Mortal Kombat 11 Novinka Španělský dabér prokecl nový Mortal Kombat

Španělský dabér prokecl nový Mortal Kombat

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na Twitteru španělského dabéra se objevilo rozloučení se svými postavami, které se nedostaly do hry Mortal Kombat 11. Nikdo ale zatím nový Mortal Kombat neoznámil!

Reklama

Oznámení her velice často není úplně jednoduchá záležitost. Především pak u známých a oblíbených značek je to vždy otázka marketingu, správně odhadnout ten čas a způsob odhalení. Sami vývojáři/vydavatelé si s touto prací rádi hrají, po drobečcích vypouštějí malé teasery nebo zavádějící obrázky, aby nakonec ve velké parádě, a v co největším světle přišlo samotné oznámení dlouho očekávané novinky. Pokud vše klapne, můžete mít hodně marketingové muziky za málo peněz. Někdy vám to ale může zrušit úplná pitomost.

Všechny plány s oznámením, které ve studiu NetherRealm měli, ale vzaly za své poté co všechno „provalil“ jeden ze španělských dabérů na svém Twitterovém účtu.

„Tak konečně můžu potvrdit, že ti “profesionálové“ z Pink Noise (lokalizační společnost) se rozhodli odstranit moje charaktery z Mortal Kombat 11,“ píše ve svém příspěvku, nevědomky jakou pecku vysílá do světa. „Sbohem Kung Lao a Reptile,“ uzavírá trochu smutně svoji řeč. Co si však při sdílení tohoto dojemného rozloučení dabér José Eduardo Garza Escudero, který právě tyto dvě stálice Mortal Kombat světa daboval v posledním díle, neuvědomil, že většina světa nemá o MK XI nejmenší tušení.

Jakmile se o den později dozvěděl, jaké chyby se dopustil, pokusil se alespoň snížit dopad informace, kterou omylem vypustil na veřejnost. Proto sice znovu potvrdil práci na novém Mortal Kombat, ale také tvrdí, že neví, jestli se jedná o „MKXI, MK10.5, MKXYZ nebo vlastně o co.“

Z dostupných informací tedy víme, že se za dveřmi studia NetherRealm kuchtí nový Mortal Kombat. S velikou pravděpodobností se skutečně jedná o plnohodnotné pokračování, jelikož by tak vývojáři dodrželi svůj pravidelný cyklus dvouletého vydávání nových titulů. Předchozí díl s pořadovým číslem 10 již brzy oslaví 4 roky svého života. Před dvěma lety brutální bojovníky vystřídali superhrdinové z druhého Injustice. Další zřejmou informací také je, že součástí rosteru nebude Kung Lao ani Reptile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama