Špatné zprávy ohledně PC verze Modern Warfare 3
Modern Warfare 3 Novinka Špatné zprávy ohledně PC verze Modern Warfare 3

Špatné zprávy ohledně PC verze Modern Warfare 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

126

Mysleli jste si, že se Activision konečně vzpamatoval a PC port nového Call of Duty bude rovnocenný bratříček konzolových verzí? Moc se radši netěšte.

Reklama

V poslední době se ohledně Call of Duty: Modern Warfare 3 objevila řada dost zajímavých informace o PC verzi, bohužel v tom negativním slova smyslu. Ačkoliv nás od začátku vývoje Activision neustále krmil skvělými zprávami, nakonec to s ní až tak růžové nebude.

V první řadě se PC verze nové služby Elite nedočkáme v den vydání MW3, na rozdíl od konzolových verzí. Společně s tím bylo oznámeno i to, že si PC hráči nebudou moci koupit premium členství. Jinak řečeno, za všechny DLC nejspíš budeme muset hezky jednotlivě platit a samotné Elite bude pravděpodobně okleštěné až hanba.

Nedávno jsme se také dozvěděli, že hráči tvořené dedikované servery budou pouze nehodnocené (takže žádné XP, splněné challange ani nic dalšího), nebo že MW3 nebude obsahovat vyklánění, což tvůrci ospravedlnili nadmíru uvěřitelným prohlášením, že chtějí zajistit rovnocenný zážitek na všech platformách.

Nakonec to nejlepší. Před nějakou dobou vývojáři oznámili, že pokud jste plnili prestige mód v předešlých dílech, získáte v Modern Warfare 3 určitou výhodu v podobě prestige kuponů, zajišťujících různé výhody jako třeba možnost vzít si s sebou do dalšího prestige jednu zbraň, aktivovat na určitou dobu dvojnásobné zkušenosti atd. Asi už jste uhodli, i s tím se PC hráči můžou hezky rozloučit.

Nevíme jak vy, ale my začínáme mít z PC verze docela strach. Doufejme ale, že se dalších takových zpráv už nedočkáme. I když, moc bychom na to nesázeli, očividně zaplatí PC verze za dedikované servery hodně vysokou daň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama