Spec Ops: The Line obohaceno o kooperativní multiplayer
Spec Ops: The Line Novinka Spec Ops: The Line obohaceno o kooperativní multiplayer

Spec Ops: The Line obohaceno o kooperativní multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

2

Bezplatný bonusový obsah v podobě kooperativního multiplayeru je nyní k dispozici.

Reklama

Společnost 2K Games oznámila, že ohlášený bezplatný mód ve formě kooperativního multiplayeru do Spec Ops: The Line, střílečky odehrávající se v písečnými bouřemi zpustošené Dubaji, je nyní k dispozici.

"Bezplatný bonusový obsah představuje dokonalé rozšíření provokativního příběhu ze singleplayerové kampaně a odteď je nabízen ke stažení ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Tento kooperativní multiplayerový mód pro dva hráče si zcela zdarma může stáhnout každý, kdo vlastní, nebo si zakoupí kopii hry Spec Ops: The Line," popisuje mód Cenega.

"Kooperativní bonusový obsah do Spec Ops: The Line zahrnuje sadu scénářů pro kooperativní multiplayer, založených na plnění úkolů v Dubaji, poté, co město zdevastovala série katastrofických písečných bouří. Obsahuje čtyři rychle ubíhající mise, z nichž každá má své vlastní unikátní cíle, kterých je třeba dosáhnout, stejně jako i jedinečná prostředí a hratelné postavy. Oba hráči spolu musí kooperovat, aby se dokázali probojovat vlnami nepřátel a oslepujících bouří a splnit jim přidělené úkoly, jež kladou důraz na týmovou spolupráci a využívání množství zbraní a výbušnin."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama