Spekulace: Assassin's Creed si dá roční přestávku, aby byl lepší
Novinka Spekulace: Assassin's Creed si dá roční přestávku, aby byl lepší

Spekulace: Assassin's Creed si dá roční přestávku, aby byl lepší

Michal Burian

Michal Burian

51

Letos nový Assassin's Creed vyjít nemá, v roce 2017 se ale máme podívat do Egypta s návratem k tradicím série a příklonem k Zaklínači.

Reklama

Assassin's Creed je série, která každý rok přinese do kasičky francouzské vydavatelské společnosti Ubisoft spoustu milionů amerických dolarů. Už jsme si tak nějak zvykli, že se každý rok setkáváme s novým dobrodružstvím. Tentokrát by si ale měla dát značka roční přestávku. Dle těžko uvěřitelných spekulací má Assassin's Creed vynechat letošní rok, aby nás ohromil v roce 2017 s dobrodružstvím odehrávajícím se v Egyptě.

Prohlásit to měl údajný vývojář na serveru 4Chan s dodatkem, že na egyptském dobrodružství pracuje tým okolo pirátského Black Flag. Z toho důvodu se mají vrátit bitvy na lodích. Navíc má jít o kompletní návrat k tradičnímu Assassin's Creed, včetně koně. Dotyčný ještě zmiňuje volný pohyb, propracovaný boj a progres postavy (postupné vylepšování). Jinými slovy inspirace u Zaklínače, včetně rozsáhlého otevřeného světa, kde si budete moci dělat, co budete chtít – budete moci svobodně svět procházet, jezdit na koni nebo plout lodí.

„Na Assassin's Creed si budete muset počkat do roku 2017, nové AC nebude na E3 2016. Vše je z důvodu, že půjde o kompletní předělávku série,“ napsal údajný vývojář nového Assassin's Creed.

Věříte těmto spekulacím? Pokud by se ukázaly pravdivé, jako dříve ty, které předčasně prozradily Londýn v loňském dílu, líbil by se vám takový Assassin's Creed?

Mně by spíše dávalo smysl, že by se letošní AC odehrával v Indii, kam dvojčata po dobrodružství v Londýně odcestovala (dozvěděli jsme se z příběhového rozšíření s Jackem Rozparovačem), a v roce 2017 bychom se podívali do Egypta. O něm se neoficiálně mluví už hodně dlouho.

Připomeňme, že o Egyptu dříve mluvil i ředitel vývoje Ashraf Ismail. Ten v roce 2013 řekl: „Starověký Egypt vypadá v tomhle směru skutečně úžasně. Díky Animu si navíc nemusíme nijak zvlášť lámat hlavu s vysvětlováním, jak je možné přeskakovat v časových periodách sem a tam.“

Zapomenout také nesmíme na dosud neobjasněný obrázek, o kterém jsme si mysleli, že potvrzuje nového Prince z Persie. Možná právě to byla raná verze egyptského AC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama