Spekulace o Half-Life 3 pokračují
Half-Life Novinka Spekulace o Half-Life 3 pokračují

Spekulace o Half-Life 3 pokračují

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Další fotka trička, řada náznaků v článcích zahraničních magazínů, z toho všeho komunita Half-Life opět šílí. A my se ani nedivíme.

Reklama

Jak už napovídá perex, v první řadě jsme se dočkali další fotky trička s logem Half-Life 3, kterou tentokrát publikoval na svém Twitteru tvůrce populárního Garry’s Modu, Garry Newman. Ačkoliv je trochu jiné než to, co jsme mohli vidět v prosinci, nevypadá to na žádný podvod.

Fakt, že je Newman s Valve v dobrém vztahu, je obecně známý, takže by to byl určitě důvod k radosti, nebýt toho, že Garry zanedlouho napsal, že si samozřejmě dělal srandu. No, nevíme jak vy, ale my tomu nějak nechceme věřit. To by si dával práci s tričkem jenom kvůli tomu, aby se následně poškleboval fanouškům? To nemůže být jenom tak.

Kromě fotky se nedávno objevilo i pár slov v britském magazínu MCV, kde se píše následující:

HALF-LIFE 3

It’s been five years since the last Half-Life. In that time, Valve has been playing around with acclaimed zombie multiplayer blasters, first-person puzzlers, and a few quirky download games. Has the studio forgotten its ground-breaking FPS series? Of course not. It’ll be revealed this year.

Jinak řečeno, MCV s jistotou tvrdí, že Half-Life 3 bude konečně odhaleno tento rok. Otázka je, jestli tuhle informaci mají něčím podloženou, což se samozřejmě jenom tak nedovíme.

Abychom citovali jednu hru Járy Cimrmana, je to případ komplikovaný a čert nám ho byl dlužnej. V posledních měsících se toho okolo Half-Life 3 (všimněte si, že už nikdo nebere v úvahu pouhou epizodu) děje tolik, že samotné představení hry už nemůže být daleko. Aspoň v to doufáme.

A jen tak mimochodem, nedávno avizovaná Operation Crobwar se dočkala drobného výsledku. I když se do povědomí hráčů dostalo hlavně spamování oficiální Facebook stránky, původní myšlenka byla koupit skutečné páčidlo a to následně poslat na adresu Valve. Dnes jsme se dozvěděli, že nakonec jim přišlo zhruba 40 páčidel, a i když ve Valve netuší, jak někoho mohlo napadnout, že jim to může rozvázat jazyk, chystají ze všech kousků sestavit sochu nebo něco podobného. No, jestli součástí té sochy bude nějaké info o samotné hře, bereme všema deseti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama