Filmy/Seriály Článek Spider-Man: Bez domova - druhá ukázka

Spider-Man: Bez domova - druhá ukázka

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14

Sony a Marvel ukazují záporáky v plné parádě.

Reklama

Komiksoví nadšenci a především fanoušci pavoučího muže se jistě nemohou dočkat prosince, kdy si premiéru odbude film Spider-Man: Bez domova (v orig. No Way Home), což by mělo být vyvrcholení nové trilogie, na které pracuje Sony Pictures Entertainment a Marvel, a v níž "Spíďu" hraje Tom Holland.

Na internet pak dorazila další oficiální upoutávka, která si příliš servítky nebere a v podstatě v plné kráse ukazuje sílu propletených vesmírů, kdy dostáváme přímý pohled na zdejší záporáky, jako je Dr. Octopus (z filmu Spider-Man 2), Green Goblin (z filmu Spider-Man), Lizard (z filmu The Amazing Spider-Man), Sandman (z filmu Spider-Man 3) a Electro (z filmu The Amazing Spider-Man 2), který má konečně i normální kostým.

Spider-Man: Bez domova - druhá ukázka

Nicméně i přesto, že ukázka toho nabídla vlastně dost požehnaně, tak to vypadá, že tvůrci si ten největší kalibr v podobě diskutovaných předchozích představitelů Spider-Mana nechávají až do samotného kina, případně na ještě jednu finální upoutávku.

Zároveň si dovolím dodat, že zrovna tento trailer na mě působí poněkud roztříštěně a nesourodě, kdy ten předchozí fungoval z pohledu nějakého vnadění daleko lépe, za což může rozhodně hudební doprovod i fakt, že se až na výjimku pracovalo jen s náznaky.

Každopádně to, jak samotný snímek dopadne, zjistíme snad 16. prosince, kdy dorazí do kin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama