Spider-Man: Edge of Time – jak se hraje?
Spider-Man: Edge of Time Novinka Spider-Man: Edge of Time – jak se hraje?

Spider-Man: Edge of Time – jak se hraje?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Comic-Con poodhalil nejen datum vydání nejnovějšího přírůstku do superhrdinské série, ale také hratelnou ukázku a nový trailer.

Reklama

Kluci z Gamespotu měli tu možnost si osahat demoverzi, která se odehrávala převážně v obrovské budově Alchemax, jež byla prolezlá strážemi skrz na skrz. K mání byly obě verze Spider-Mana – Amazing a 2099, každý z nich by měl mít vlastní sadu pohybů a animací.

První polovina dema sebou představovala rvačky za Spider-Mana z budoucnosti, který posílal stráže na onen svět a hledal klíče k otevření dalších oblastí budovy. Na řadu přišla i quick-time sekvence s volným pádem, který opravdu ukázal, nakolik obrovská budova vlastně je. Když se Spidey dostal na samé dno, hra střihla příběh na druhého Spider-Mana, se kterým museli redaktoři bojovat proti podstatně více obrněným vojákům.

Amazing Spider-Man má ale užitečný těžký útok, který stráže drží od těla a dávám vám čas si kolem nich zatancovat. Podle spojení obrazovek ve stylu komiksu je jasné, že budou obě časové roviny hrdinů úzce propojeny. V demoverzi tak např. musel Amazing Spider-Man odstranit nějaké mutanty, aby zachránil Spider-Mana v roce 2099.

Souboje jsou, stejně jako v případě předchůdce, akční, hektické a uspokojující. Kamera dokáže občas pozlobit a během slaňování přibližuje postavu až moc blízko, není to ale nic hrozného. Hráči samozřejmě postupem hrou odemykají nové schopnosti, kterých je ve hře požehnaně.

Ačkoliv se v traileru objevuje Black Cat i Marry Jane, neví se, jaké role budou přesně ve hře plnit. O tom se každopádně budeme moci přesvědčit sami už 4.října letošního roku, kdy hra vychází v USA pro PS3, Xbox360 a Wii. V Evropě pravděpodobně o tři dny později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama