Spider-Man možná bude mít New Game+
Novinka Spider-Man možná bude mít New Game+

Spider-Man možná bude mít New Game+

Jan Kalný

Jan Kalný

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

Kromě toho jsme se také nejspíše dozvěděli existenci a jméno dalšího záporáka.

Reklama

Spider-Man od tvůrců Ratchet & Clank, nebo série Resistance se pomalu ale jistě blíží a vyjde už 7. září (s českými titulky). Postupně se o hře dozvídáme nové a nové informace. V tomto případě tedy z oficiálního twitterového účtu Insomniac Games a kreativního ředitele hry Bryana Intihariho. Oba účty odpovídají na dotazy fanoušků ohledně různých větších i menších věcí.

Samozřejmě se nejedná o žádná fantastická, nečekaná nebo dechberoucí odhalení, mnohdy nejsou ani příliš konkrétní, ale lepší než nic. Za zmínku nicméně stojí například tweet odpovídající na otázku, jestli se ve hře dočkáme módu New Game+. Jednoduše řečeno, odpověď zněla „bylo by to fajn”. Minimálně to znamená, že tu nějaká naděje je, a když ne při vydání, tak alespoň v blízké budoucnosti.

Stejně tak došlo na odpověď na otázku, jestli bude možné opakovat mise. Jak se zdá, tak bohužel ne a bude třeba začít novou hru (nebo novou hru+, mrk mrk).

Kolem Spider-Mana se ovšem udála ještě jedna věc, ačkoli o něco méně oficiální. V Insomniac Games mají ještě v rukávu několik tajemství a jedním takovým je i identita dalšího zatím neodhaleného ani neoznámeného záporáka. Jeho jméno zcela omylem prokecl herec Chris Jai Alex, který ve hře hraje jiného záporáka - Rhina.

Zajímavé je, že na prokecnutí došlo ve videu, které se ani nezabývalo Spider-Manem, ale multiplayerem Black Ops 4. V obou hrách totiž Chris Jai Alex hraje. Původní video od Youtubera Drift0ra bylo sice smazáno, ale internet je internet…

Vzhledem k tomu, že video s relevantním úryvkem má v názvu právě jméno onoho záporáka, tak na něj nebudeme odkazovat přímo v článku, protože jsou tu určitě tací, co by to neradi věděli, ale alespoň na něj odkážeme pomocí hypertextového odkazu. Tudíž, pokud chcete vědět, na koho dalšího se můžeme ve hře těšit a kdo možná byl na konci gameplay videa z letošní E3, tak se to můžete dozvědět TADY.

Spider-Man vyjde 7. září 2018 exkluzivně na PS4 s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama