Spider-Man od Insomniac Games bude hrát na naše city
Novinka Spider-Man od Insomniac Games bude hrát na naše city

Spider-Man od Insomniac Games bude hrát na naše city

Faldmen

Faldmen

1

Únik informací o příběhovém pozadí nového dobrodružství pavoučího muže.

Reklama

Koho by napadlo na populárním serveru filmové databáze hledat informace o nových hrách? Nicméně se zadařilo a na stránkách IMDB se krátce objevila zpráva o novém příběhu oblíbeného pavoučího muže, jehož dobrodružství má vyjít exkluzivně pro PlayStation 4.

Dle informací se má příběh odehrávat v době, kdy žije hlavní hrdina spořádaným životem po boku své ženy a dcery. Naneštěstí bude muset ze skříně opět vytáhnout svůj pavoučí kostým, aby zastavil blížící se nebezpečí. To se na nás přiřítí v podobě velice dobře známého Greena Goblina. Spider-Man si nyní bude muset svou identitu bránit více než kdy dříve, aby nevystavil svou rodinu nebezpečí. Vypadá to, že Sony bude na naše city formou ochrany našich blízkých útočit ve svých exkluzivitách čím dál častěji.

- Mohlo by vás zajímat: Nového Spider-Mana pohání engine ze hry Ratchet & Clank

Upozorňujeme, že se jedná o nepotvrzené informace, ke kterým se Sony a ani Insomniac Games zatím nevyjádřili. Pokud se však tyto spekulace potvrdí, vypadá to, že nás čeká slušná jízda. Zajímavé na nich je, že detaily krátce na to ze stránky zmizely.

Na závěr je tu ještě jedna třešnička. Na webu IMDB jsme se také mohli krátce dočíst rok vydaní, kterým by měl být letošní rok, což by potvrdilo nedávnou zprávu Sony, že by měl být letošek rokem her oproti minulému roku, kdy se soustředili spíše na vydání nového hardwaru (PS4 Pro, PS VR).

Připomeňme si, že nový Spider-Man bude čerpat výhody výkonnější konzole PlayStation 4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama