Spider-Man od Insomniacu si bere inspiraci z historie celé postavy, ale zároveň je unikátní
Novinka Spider-Man od Insomniacu si bere inspiraci z historie celé postavy, ale zároveň je unikátní

Spider-Man od Insomniacu si bere inspiraci z historie celé postavy, ale zároveň je unikátní

Jan Kalný

Jan Kalný

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ze slov vývojářů to skoro zní, jako by byl jejich Spider-Man tou definitivní verzí.

Reklama

Comic-Con už je za námi, ale různé věci z něho teprve doznívají. Včera jsme vám přinesli souhrn těch nejvýznamnějších filmových a seriálových trailerů, ale pro teď je důležitější připomenout trailer na Spider-Mana od Insomniac Games, který vyšel na začátku Comic-Conu.

Během celé akce se k nám pak skrze live-streamy dostávaly dodatečné informace o téhle opravdu nadějně vypadající open-world akci. Z jednoho takových live-streamu jsme se dozvěděli zajímavé informace z úst výkonného kreativního ředitele Billa Rosemana, kreativního ředitele Bryana Intihara, art directorky Jacindy Chew a herního ředitele Ryana Smitha.

Jednalo se především o zajímavosti z vývoje. Především fakt, že Ultimate Spider-Man jim dal inspiraci k tomu, jak mohou jejich verzi Spider-Mana změnit a udělat unikátním, aniž by se od samotné postavy a universa nedistancovali. Celkově je údajně celá historie tohoto hrdiny jejich inspirací - od úplného začátku po poslední čísla The Amazing Spider-Man. K vývoji hry jako takové se dostali i lidi mimo herní průmysl. Insomniac Games totiž najali například pouličního graffiti umělce, aby navrhl graffiti ve hře. Stejně tak najali například průmyslového designéra, který navrhl a vytvořil realistické a funkční Spider-Manovy web shootery.

Další zajímavostí je například to, že Spider-Manův Enhanced oblek je také vytvořen realisticky. Červená část zajišťuje podporu pro svaly, modrá flexibilitu a bílá kombinaci technologie a ochrany.

V jiném live-streamu se zase objevili zmíněný Bill Roseman a Bryan Intihara, tentokrát vedle Yuri Lowenthala, dabéra Petera Parkera. V něm především padlo, že na to, jestli Miles Morales bude hratelnou postavou, si musíme počkat do 7. září (kdy hra na PS4 vychází), a také to, že ve hře je „tuna věcí”, které jsme ještě neviděli.

Co jsme každopádně viděli, tak je oznámení Pop! figurek. Konkrétně figurky Petera Parkera v obleku/Spider-Mana bez masky, Milese Moralese, Mary Jane a Mr. Negativa. Ty, stejně jako hra, vyjdou v září.

Hru Spider-Man předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde obdržíte exkluzivní dárek v podobě messenger brašny.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama