Spider-Man odhaluje své tváře a světy
Spider-Man: Shattered Dimensions Novinka Spider-Man odhaluje své tváře a světy

Spider-Man odhaluje své tváře a světy

Michal Burian

Michal Burian

Spider-Man: Shattered Dimensions byl na proběhnutém Comic-Conu a představil se prostřednictvím třech nových trailerů a galerií, v níž si můžete prohlédnout třetí a čtvrtou tvář pavoučího muže a opomenout nemůžeme ani další dvě dimenze.

Reklama

Spider-Man: Shattered Dimensions se vrací do starých dobrých časů. Budeme součástí příběhu, ve kterém byl tajemný artefakt ”Tablet of Order and Chaos” roztříštěn na čtyři kusy a ty byly umístěny do čtyř odlišných dimenzí. Do nich se bude muset náš pavoučí hrdina dostat a všechny kusy najít a pospojovat, kdyby to neudělal, stalo by se něco opravdu zlého.

Prostřednictvím nového traileru z Comic-Conu se nám konečně představily všechny čtyři světy. Podíváme se nejen do zarostlé džungle ve světě Amazing, ale také do tajemného světa Noir a nově víme také o vzdálené budoucnosti roku 2099, v níž Spider-Man odhalí svou třetí tvář a bude bojovat proti všelijakým bestiím. Vše pak uzavře čtvrtý svět Ultimate, kde bychom měli naleznout poslední část artefaktu a soudě podle traileru se také pořádně vyblbneme.

Níže můžete zhlédnout další dva trailery, které se zaměřily na nepřátelské jednotky, jako je škorpion nebo Juggernaut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama