Spider-Man odvypráví příběh dospělejšího Petera Parkera
Novinka Spider-Man odvypráví příběh dospělejšího Petera Parkera

Spider-Man odvypráví příběh dospělejšího Petera Parkera

Michal Burian

Michal Burian

20
Platformy PlayStation PlayStation 4

Podívejte se na nové obrázky a artworky.

Reklama

Před studiem Insomniac Games leží nelehký úkol, na září letošního roku ve spolupráci se Sony a Marvelem připravují nové dobrodružství pavoučího muže. Scénáristé a producenti se dušují, že jejich Spider-Man odvypráví příběh Petera Parkera z pohledu, který tak úplně neznáme.

Scénáristé Jon Paquette (Insomniac Games) a Christos Gage (Marvel, podílel se na komiksech Spider-Mana) nechtěli vyprávět příběh, který všichni známe z televize nebo komiksů. Místo toho využili historie a hráčům nabídnou vlastní příběh s 23letým hlavním hrdinou, jehož v 15 letech kousl pavouk.

„Peter Parker je absolvent školy. V 15 letech ho kousl radioaktivní pavouk. V naší hře je mu ale 23, své schopnosti má pod kontrolou a pracuje jako vědec. Nemohu vám říct, kde pracuje, neřekneme to, dozví se to až během hraní. Peter je na pokraji dospívání a má mnoho starostí, které lidé v tomhle věku znají - studentské půjčky, snaha o nastartování kariéry, málo peněz a mnoho dalšího. Dokonce mu hrozí vystěhování, pokud nezaplatí brzy dluh na nájmu.“

Vypadá to, že nás čeká zajímavý příběh, který se odehraje v průběhu několika týdnů. Zatím se podívejte na nové obrázky a artworky.

Spider-Man vyjde 7. září 2018 exkluzivně na PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro, s českými titulky. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: GameInformer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama