Spider-Man ukazuje New York a popírá demo
Novinka Spider-Man ukazuje New York a popírá demo

Spider-Man ukazuje New York a popírá demo

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4

Jak velká bude mapa New Yorku v akčním dobrodružství pavoučího muže?

Reklama

Pavoučí muž po letních prázdninách zažije velký návrat. Studiu Insomniac Games (Ratchet and Clank, Sunset Overdrive, Resistance) svěřily společnosti Sony a Marvel vývoj zbrusu nového Spider-Mana. S pořádným rozpočet se konečně rýsuje příběh Petera Parkera, který nebude komiksovým a filmovým předlohám dělat ostudu. Než se o tom sami přesvědčíme, podíváme se na mapu New Yorku. Bohužel nejde o kompletní podobu nejlidnatějšího města Spojených států amerických. Přesto si užijeme značnou část.

[video width="1518" height="854" mp4="https://www.zing.cz/wp-content/uploads/2018/06/Spider-Man-mapa-sveta.mp4"][/video]

Během E3 se po sociálních sítích začalo proslýchat o demoverzi, která by měla být před plánovaným vydáním plné verze dostupná pro všechny majitele konzole PlayStation 4. Pokud jste se těšili, tak vás zklamu. Insomniac Games na Twitteru popřeli, že by bylo demo v plánu. Možná se fáma zrodila z hratelné ukázky z E3, kde si mohli návštěvníci Spider-Mana vyzkoušet. První dojmy jsou veskrze nadšené. Hráčům i novinářům se líbí otevřený svět, bavíc je se pomocí pavučin rychle přemisťovat a boj je mnohem akčnější a rychlejší než ve skvělé sérii Batman: Arkham od Rocksteady Studios.

Spider-Man vyjde 7. září 2018 exkluzivně na PS4. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama