Spider-Man ukazuje skákání a boj
Novinka Spider-Man ukazuje skákání a boj

Spider-Man ukazuje skákání a boj

Michal Burian

Michal Burian

22
Platformy PlayStation PlayStation 4

Velmi brzy se dočkáme nových informací a detailů. Zatím krátká ukázka ze samotného hraní. Zítra se dozvíme datum vydání!

Reklama

Spider-Man od Insomniac Games je hodně očekávanou hrou. PlayStation 4 exkluzivita se ale zatím moc neukázala, viděli jsme jen pár záběrů a několik povedených trailerů. To se velmi brzy změní. Prestižní americký časopis Game Informer láká na své preview s dojmy z hraní, rozhovorem, screenshoty a artworky. Vše má být na 14 stránkách a prozradit nám více o samotném prostředí, první misi, několik vedlejších úkolů, seznam padouchů a spousta dalších detailů z open-world světa.

Než se tak stane, musíme si vystačit s jednou podstatnou informací. Spider-Man během svého nového dobrodružství bude nosit různé obleky. Zatím se podívejte na krátké video z návštěvy studia Insomniac Games a herních záběrů, kde hlavní hrdina skáče a bojuje.

Pavoučí muž má přiskákat na konzoli PlayStation 4 v průběhu letošního roku. Podle nepotvrzených informací již během jara. Jaro zmiňoval nedávno na svém osobním účtu na Twitteru i kreativní ředitel Marvelu. Znamenalo by to, že se ho dočkáme možná už v červnu, dříve asi ne, když je teď v dubnu God of War a v květnu thriller Detroit: Become Human. A jak vidno, skutečně to bude brzy, už zítra totiž budeme vědět, kdy přesně Spider-Man dorazí na PS4. Tak jaký měsíc a den tipujete?

 

Připomeňme, že Insomniac Games nám v minulosti přinesli sérii Ratchet and Clank, Sunset Overdrive pro Xbox One, Fuse, sérii Resistance nebo dráčka Spyra. Uvidíme, jak si tvůrci poradí s pavoučím mužem. Těšit se máme na příběh, jenž si v Insomniac Games za pomoci Marvelu sami vytvořili a zaměří se na mladého Petera Parkera. Petera kousl pavouk a získal pavoučí schopnosti, aby mohl chránit město New York před všelijakými padouchy a zločinci. Příběh nenavazuje na filmy ani komiksy, pouze se u nich inspiroval, a svět bude otevřený. V boji hra připomíná povedenou sérii Batman Arkham.

Spider-Mana předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama