Spider-Man v novém příběhovém traileru ukazuje důležité postavy a darebáky
Novinka Spider-Man v novém příběhovém traileru ukazuje důležité postavy a darebáky

Spider-Man v novém příběhovém traileru ukazuje důležité postavy a darebáky

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zároveň byl odhalen třetí oblek pro předobjednávky a PlayStation 4 Pro Bundle ve stylu pavoučího dobrodružství.

Reklama

Včera v San Diegu odstartoval populární Comic-Con, kde nemohl chybět pavoučí muž. Společnosti Insomniac Games a Sony si na svátek všech superhrdinů schovaly několik překvapení týkající se nového Spider-Mana, který dorazí na konzole PlayStation 4 s českými titulky již 7. září letošního roku.

V rámci Comic-Conu byl zveřejněn nový příběhový trailer. Ukazuje důležité postavy a darebáky. Do první skupiny se řadí sám Peter, Mary Jane, Miles Morales a Norman Osborn, zatímco do druhé Electro, Rhino, Vulture a MR. Negative. Ve videu je odhalena i Silver Sable.

Fanouškům není nutné připomínat, že Insomniac Games (autoři Sunset Overdrive a Ratchet & Clank) ve spolupráci s lidmi z Marvelu vytvořili unikátní příběh pavoučího muže, jenž nemá s komiksy a filmy nic společného. Ve hře Spider-Man prožijeme s Peterem Parkerem několik týdnů jeho života. Peter je pavoučím mužem už osm let, a kromě padouchů bojuje s problémy běžného života jako jsou vztahy nebo finance. Hlavní hrdina pracuje jako vědec ve firmě, jejíž jméno vývojáři nechtějí prozradit. Více v našem preview.

Teď se podíváme na třetí oblek Spider-Mana, který je určen pro předobjednávky speciální edice. Punk a Iron Spider oblek z Avengers Infinity War doplní Velocity suit. Podívejte se na video a mějte na paměti, že tuhle trojici obdrží všichni, co si Spider-Mana předobjednají. Ostatní získají obleky jiným způsobem, možná se časem odemknou v samotné hře, zatímco pre-order hráči je budou mít hned.

Do třetice všeho dobrého a zlého. Odhalen byl PlayStation 4 Pro Bundle ve stylu pavoučího dobrodružství. Limitovaná edice zahrne červenou verzi konzole PS4 Pro 1TB se symbolem Spider-Mana, odpovídající bezdrátový ovladač DualShock 4, fyzickou kopií hry Spider-Man a kód ke stažení dodatečného balíčku City That Never Sleeps.

Hru Spider-Man předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde obdržíte exkluzivní dárek v podobě messenger brašny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama