Spider-Man vyjde až 7. září
Novinka Spider-Man vyjde až 7. září

Spider-Man vyjde až 7. září

Michal Burian

Michal Burian

31
Platformy PlayStation PlayStation 4

Září bude patřit další PlayStation 4 exkluzivitě. Odhalena sběratelská edice a k dispozici je nový trailer.

Reklama

Aktualizováno (původně vydáno: 17:09): Zatímco v dubnu jde hlavně o God of War (do redakce už nám přišel klíč) a květen si pro sebe v rámci PS4 exkluzivit uzme Detroit: Become Human od Quantic Dream, září letošního roku bude patřit očekávanému Spider-Manovi.

Dříve se hovořilo o jaru, nakonec si ale na našeho přátelského souseda budeme muset počkat až do 7. září. Co se dá dělat. Do té doby nám alespoň bude muset vystačit reportáž Game Informeru, který bude po celý měsíc přinášet nové a nové informace. Ty vám přineseme i na Zingu, a to již brzy.

Společně s datem vydání jsme se dočkali nového traileru. Ten má sice jen třicet sekund a zaměřuje se hlavně na bonusy k předobjednávce, ale přesto nabízí sestřih ze samotného hraní, který má hráče přesvědčit k tomu, aby si dobrodružství pavoučího muže koupili.

„Bylo neuvěřitelným zážitkem strávit posledních několik let na vývoji této hry. Ve spolupráci s PlayStationem a Marvel Games jsme vytvořili vlastní a jedinečný svět a příběh,“ píše James Stevenson z Insomniac Games.

Zajímavé jsou rovněž jednotlivé edice. Kromě standardní edice bude k dostání sběratelská edice a digitální Deluxe edice. Obě edice obsahující digitální obsah v podobě nových kapitol příběhu Spider-Mana, které budou později vydány ve formě dodatečných balíčků pod názvem The City That Never Sleeps (Město, které nikdy nespí). Po vydání se tak pavoučí muž dočká tří nových kapitol přinášejících nové mise, nové padouchy a postavy, stejně tak další obleky pro neohroženého hrdinu. Podrobnosti se dozvíme později. Prý jde o spoiler. Co by to tak mohlo být?

Teď k tomu, co bude ve sběratelské edici krom digitálního obsahu. Tím hlavním je soška Spider-Mana, která bude plnohodnotně odhalena až v létě. Dále tu máme speciální steelbook, mini artbook a krabici, do které bude vše zabaleno.

Ke všem edicím (i té standardní) bude přibalen ještě Spidey-Suit Pack představují Spider-Punka, stejně jako pár dalších obleků. Bohužel i ty budou odhaleny až během léta. Alespoň že víme o vybavení Spider-Drone. Dále jde o PSN avatar a originální PS4 téma, které navrhl Adi Granov.

Než si prohlédnete nové screenshoty, máme pro vás ještě dvě informace. Už víme, že ve hře nebudou žádné mikrotransakce, stejně jako v God of War. Vypadá to, že Sony nehodlá do žádné své singleplayerové hry zahrnout otravné mikrotransakce, což je jen a jen dobře. Druhá informace se dala očekávat, Spider-Man poběží při 30 snímcích za sekundu na standardní PS4 i výkonnějším modelu PlayStation 4 Pro. Na PS4 Pro bude určitě podpora 4K rozlišení, HDR pro živější barvičky a s největší pravděpodobností i lepší efekty.

Nové screenshoty

Spider-Mana předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama