Splatoon 2 až v červenci
Splatoon 2 Novinka Splatoon 2 až v červenci

Splatoon 2 až v červenci

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Oznámen byl ale nový režim Salmon Run.

Reklama

Splatoon 2 nakonec vyjde pro konzoli Nintendo Switch celosvětově (tedy v Severní Americe, v Evropě a v Japonsku) až 21. července.

Nintendo dále oznámilo vydání tří Amiibo figurek, primárně určených právě pro tuto multiplayer third-person střílečku. Jde o oblíbené postavy Inkling Girl, Inkling Boy a Inkling Squid. Všechny tři figurky vás ve hře obdaří nějakým limitovaným vybavením. Klepnutím těmito Amiibo figurkami (nebo již dříve vydanou sérii Splatoon Amiibo) na Switch, se ve hře objeví daná postavička a hráči se s ní můžou spřátelit a zapamatovat si její oblíbené zbraně, výbavu, oblečení anebo nastavení některých parametrů.

Kromě Amiibo figurek prozradilo Nintendo něco víc o nově chystaném kooperativním režimu pro 4 hráče jménem Salmon Run. V druhém Splatoonu půjde o část hry, kde společně se svými přáteli využijete nabídky brigády a vrhnete se do boje proti novému druhu lososovitých ryb. Squid Research Lab totiž tvrdí, že mohou být dokonce smrtelnější než Octariani. V tomhle kooperativním módu můžete oživovat padlé spoluhráče jednoduše tím, že je obarvíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama