Splatoon 2 dostane dva velké updaty
Splatoon 2 Novinka Splatoon 2 dostane dva velké updaty

Splatoon 2 dostane dva velké updaty

Redakce

Redakce

Přibydou nové módy a mnoho dalšího.

Reklama

Ne jeden, nýbrž hned dva masivní updaty hry Splatoon 2 ohlásili japonští vývojáři z Nintenda. Pokračování bláznivě barevné střílečky je na světě teprve od letošního léta, na dohled jsou však další nabité aktualizace herního obsahu. První z této dvojice hru obohatí o zhruba 140 nových kusů nejrůznějšího vybavení, účesy pro vaši postavu a také se zvýší maximální dosažitelná úroveň na 99. Navíc se můžeme těšit z nového prostředí pro mód Salmon Run a ze čtyř map, neméně šílených oproti stávajícím.

Fanoušky prvního dílu Splatoon potěší zejména návrat dvojice lokalit Walleye Warehouse a Arowana Mall, na kterých bylo možno soupeřit právě v původní hře. Všechny nové mapy se však budou odemykat postupně během nejbližších několika týdnů.

Druhý update bude možná ještě významnější, přinese s sebou totiž zbrusu nový kompetitivní herní mód nazvaný Claim Blitz. V něm bude vaším úkolem najít škeble rozeseté v nejzapadlejších koutech mapy a poté je vhodit do speciálního koše nedaleko od soupeřovy základny. Pro výhru budete muset získat rovných 100 bodů dříve než nepřátelský tým, v tom vám ovšem budou bránit ochranné štíty kolem košů, které je nejprve potřeba zničit.

První aktualizace dorazí již ve čtvrtek, 23. listopadu. Druhá kolem poloviny prosince. Více informací naleznete na oficiálním webu hry.

Zdroj: IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama