Splinter Cell 6 vyjde dřív, než se původně myslelo
Splinter Cell Novinka Splinter Cell 6 vyjde dřív, než se původně myslelo

Splinter Cell 6 vyjde dřív, než se původně myslelo

Michal Burian

Michal Burian

2

Profily tvůrcům na LinkedIn odhalily několik zajímavých informací a naznačují, že se v Torontu hýbala škatulata.

Reklama

Vývoj šestého dílu série tajného agenta Sama Fishera byl nedávno oficiálně potvrzen prostřednictvím videa, v němž byl zachycen trailer ze Splinter Cell: Conviction. Čeští fanoušci však vyštrachali ještě zajímavější informace, když prostřednictvím profilu Patricka Reddinga na LinkedIn odhalili, že od dubna 2010 pracuje na pozici herního výtvarníka nejmenované Splinter Cell hry.

Zde se malinko pozastavíme a připomeneme, že Reddinga měl na starost kooperaci v Conviction a podle domněnek má buď kooperaci opět na svých bedrech nebo se jeho práce vedení Ubisoftu tak líbila, že se stal hlavním designérem.

Pokud by druhá možnost byla pravdivá, tak bychom se pravděpodobně dočkali méně akčního dílu, protože Redding má raději stealth akci, než nějaké zběsilé střílení. Což se nedá říci o Maximu Bélandu, který zastával funkci hlavního designera u Conviction. Ten si totiž myslí, že staré díly této série jsou nudné a frustrující.

Druhé možnosti nahrává do karet i profil Maxe Bélanda na LinkedIn, kde stojí, že v současné době je hlavním designérem dosud neoznámeného projektu, což by přímo nemuselo znamenat Splinter Cell 6.

Záhadou je také co se stalo s původním producentem Alexandrem Parizeauem. Ten byl nejspíš nahrazen usměvavou Jade Raymondovou. To ale nemůžeme říci na jistotu, protože oba dva mají profily na LinkedIn nepřístupné.

V nadpisu jsme vás navnadili, že šestý díl vyjde dřív, než se původně myslelo. Nebojte, nezapomněli jsme na to. Na profilu Patricka Reddinga totiž v závorce stojí devět měsíců. To může znamenat dvě věci. Buďto se na novém Splinter Cellu bude pracovat pouhých devět měsíců nebo se na něm tuto dobu bude podílet sám Reddinga.

Spíš ale dáváme přednost první možnosti. Tedy, že si víc času vývoj hry ani nevyžádá. Již na jaře bylo potvrzeno, že další díl poběží na stejném enginu jako Conviction a že na něj nebudeme čekat tak dlouho, jako byl odstup Splinter Cell: Conviction od Double Agenta.

Nechceme si otevírat sázkovou kancelář, pokud bychom si ale měli vsadit, tak si vsadíme, že se Splinter Cell 6 na trhu objeví buďto na konci příštího roku nebo na jaře 2012.

Za informace děkujeme české fanouškovské stránce SamFisher.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama