[spoiler] Podívejte se na pravý konec Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War Novinka [spoiler] Podívejte se na pravý konec Middle-earth: Shadow of War

[spoiler] Podívejte se na pravý konec Middle-earth: Shadow of War

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Ideální příležitost pro ty, kteří nechtějí ztrácet čas s nadstavbovým obsahem, nebo pro ty, které zajímá dříve oznámené spojení s Pánem prstenů.

Reklama

V souvislosti s Middle-earth: Shadow of War došlo hned na několik kontroverzních témat. Přítomnost mikrotransakcí a krabic s obsahem, který usnadňuje hru, původně placené, nakonec bezplatné DLC, které zvěčňuje zemřelého vývojáře, v konečném důsledku i poměrně rozporuplné recenze... A aby toho nebylo málo, mezi kontroverzní témata patří skutečný konec hry.

Abyste dostali možnost spatřit, jak Shadow of War doopravdy končí, nestačí dohrát standardní příběhovou linii. Musíte se pustit do nadstavbového, v zásadě volitelného režimu Shadow Wars, v němž bráníte to, co jste v průběhu celé hry pracně dobývali. Jedná se o zdlouhavý proces, který mnozí přijímají se značnou nelibostí, třeba proto, že i v tomto případě vám mohou leccos usnadnit placené krabice.

Ale co z toho? Možná vlastníte Shadow of War, stačí vám standardní příběh, ale přesto byste rádi věděli, jak vše doopravdy skončí. Možná jste jen zvědaví nebo chcete ušetřit čas potřebný pro dokončení Shadow Wars. Možná tak jako já odmítáte koupi hry kvůli rozhodnutí vydavatele zásobovat singleplayerový titul tradičními placenými DLC a zároveň mikrotransakcemi ovlivňujícími hratelnost, což považuji za vrchol drzosti a neúcty k hráčům a zákazníkům. Ale zároveň byste chtěli vědět, jak je konec spojený s Pánem prstenů, o čemž se hovořilo v minulosti. V každém případě tu naštěstí máme YouTube. Jestli jste tedy ochotni oželet jeden achievement či trofej, můžete se na pravé uzavření příběhu hry podívat snadno a rychle díky snaze komunity.

Pro případ, že nadpis této novinky nestačí, ještě jednou upozorním na samozřejmý výskyt spoilerů. Jestli se chcete k pravému konci Shadow of War dostat sami nebo jednoduše nechcete vědět, o co jde, ve čtení a sledování pokračujte na vlastní nebezpečí. Pojďme si každopádně rozebrat, o čem ten konec je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama