Společnost Valve bude přítomna na Gamescomu, ale nic z toho nebude
Novinka Společnost Valve bude přítomna na Gamescomu, ale nic z toho nebude

Společnost Valve bude přítomna na Gamescomu, ale nic z toho nebude

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy Windows PC

Aktualizováno: Pouze z důvodu spolupráce.

Reklama

Aktualizace: Firma Valve sice bude přítomna na Gamescomu, ale žádnou hru od nich čekat nemáme. Jako každý rok se Valve zaměří čistě na obchodní stránku v sekci pro vývojáře.

Původní zpráva: Do Kolína nad Rýnem letos míří i zástupci společnosti Valve. Americká firma, která stojí za sérií Half-Life, digitální distribuční službou Steam a hrami jako Portal, Left 4 Dead, Counter-Strike, Dota nebo Team Fortress, je uvedena v oficiálním seznamu.

Pokud jste se zaradovali a očekáváte oznámení Half-Life 3, tak vás zklamu. K němu s největší pravděpodobností nedojde. Místo něho se Valve zaměřují buď na svou karetní hru Artifact, případně ukážou In the Valley of Gods od studia Campo Santo, které v dubnu 2018 koupili. Campo Santo vytvořili skvělý Firewatch a nyní připravují adventuru soustředící se na egyptské dějiny. Podíváme se do Egypta roku 1920 v kůži pohrdavé filmařky Rashidy, které bude dělat společnost Zora. Obě protagonistky mají mezi sebou napjatý vztah, přesto Rashida potřebuje pomoc od Zory, jenom s ní dokáže nalézt neuvěřitelný archeologický objev, který je v Egyptě ukryt. Chybět nebude průzkum hrobek, lezení a mnoho dalšího. To vše z pohledu první osoby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama