Spolupráce Assassin’s Creed: Origins s Monster Energy
Assassin's Creed: Origins Novinka Spolupráce Assassin’s Creed: Origins s Monster Energy

Spolupráce Assassin’s Creed: Origins s Monster Energy

Michal Burian

Michal Burian

51

Globální program nabídne fanouškům přístup k odemykatelnému hernímu obsahu a možnost vyhrát speciální ceny, včetně herních konzolí a her Assassin’s Creed: Origins.

Reklama

Ubisoft oznámil partnerství mezi Assassin’s Creed: Origins a Monster Energy, které zákazníkům a fanouškům umožní získat další herní obsah a vyhrát skvělé ceny. Při příležitosti vydání Assassin’s Creed: Origins bude vice než 500 milionů plechovek s nápojem Monster Energy ozdobeno ikonickými postavami ze hry, včetně hlavního hrdiny Bayeka.

Od 1. října nabídne toto partnerství 3 sběratelské plechovky, různé výhry a masivní podporu v obchodech napříč několika evropskými teritorii, včetně České republiky.

Odemykatelné bonusy do hry

Od začátku října do konce prosince 2017 budou mít hráči příležitost sbírat různě designované plechovky s motivy Assassin’s Creed. Každá z nich bude obsahovat kód k použití na www.assassinscreed.com/monsterenergy, který odemkne bonus použitelný ve hře. Samostatně prodávané plechovky hráčům dají buď balíček zdrojů jako železo, dřevo, zvířecí kůže nebo herní měnu (Drachmy), které jim pomohou v postupu hrou.

Plechovky z balení po 4 kusech odemknou unikátní zbraně jako meč s názvem “Dust Biter”, těžkou tupou zbraň “Face-Breaker”, žezlo “Thaati” a luk “Rain Bow”.

Další výhry

Kromě herního obsahu budou součástí partnerství i výhry do soutěží v podobě herních konzolí, her Assassin’s Creed: Origins, ledniček Monster Energy nebo exkluzivního oblečení Monster Energy.

Assassin's Creed: Origins vyjde 27. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama