Spoluzakladatel tvůrců Call of Duty: WW2 spolupracuje s 2K Games
Novinka Spoluzakladatel tvůrců Call of Duty: WW2 spolupracuje s 2K Games

Spoluzakladatel tvůrců Call of Duty: WW2 spolupracuje s 2K Games

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Michael Condrey složí nový tým a bude pracovat na neoznámené hře.

Reklama

Michael Condrey, který pomáhal s vývojem hororové série Dead Space u Visceral Games a založil Sledgehammer Games, začal spolupracovat se společností 2K Games. Ve spolupráci s tímto vydavatelem z pozice prezidenta složí nový tým v oblasti Silicon Valley a bude pracovat na nové, neoznámené hře.

Condrey je zkušený vývojář a manažer. Byl u vzniku studia Sledgehammer Games, které vytvořilo Call of Duty: WW2 a předtím se pokoušelo i o velkou změnu v této multimiliónové sérii, ale Activision nadějný projekt zmrazil a místo toho museli tvůrci zachraňovat Call of Duty: Modern Warfare 3 v době, kdy se Infinity Ward rozpadali. Tenhle nadějný projekt bylo Call of Duty z pohledí třetí osoby s lékárničkami a temnější, hororovější atmosférou. Odehrávat se mělo ve Vietnamu. Ještě předtím měl Condrey prsty v Dead Space franšíze a předtím třeba u James Bond 007, Need for Speed a FIFA.

V tiskové zprávě si Michael Condrey pochvaluje přístup 2K Games. Podle něho dává společnost svým studiím nezávislost a týmy mají nutnou kreativní a technickou autonomii, aby mohli vytvářet skvělé hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama