Spuštěn pre-load veřejné PC bety Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Spuštěn pre-load veřejné PC bety Call of Duty: WWII

Spuštěn pre-load veřejné PC bety Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

18

Uvnitř minimální a doporučené nároky a specifikace PC verze.

Reklama

Od dnešního večera je možné ze Steamu předběžné stáhnout PC betu Call of Duty: WWII a připravit se na spuštění serverů. Servery budou spuštěny 29. září a hrát budete moci do 2. října.

PC beta je hlavně test infrastruktury. K vyzkoušení budou čtyři multiplayerové mapy pojmenované Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar a Aachen a čtyři multiplayerové módy: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint a Kill Confirmed. Chybět nebude režim War s operací Breakout, pět divizí (Infantry, Expeditionary, Airborne, Armored a Mountain) a možnost dosáhnout levelu 35 s odemčením nových zbraní a vybavení.

S dostatečně silným hardwarem si budete moci PC betu vychutnat v nativním rozlišení 4K, framerace se zastaví až na 250fps a vývojáři vám pochopitelně dovolí změnit FOV a různě nastavit hru.

„Usilovně jsme pracovali na vyladění herního zážitku pro betu a i po testování budeme pokračovat v optimalizaci. Z toho důvodu jsme ve veřejné PC betě zakázali Aim Assist. Našim cílem je zajistit optimální zážitek, proto jsme se rozhodli Aim Assist vynechat,“ píšou autoři na blogu a připomínají, že podpora HDR je stále ve vývoji a součástí bety není ani podpora více monitorů nebo Headquarters.

Minimální požadavky pro PC betu

Operační systém: Windows 7 64-Bit nebo novější Procesor: Intel Core i3 3225 nebo ekvivalent Operační paměť: 8 GB RAM Místo na disku: 25 GB Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 nebo AMD Radeon HD 7850 2GB DirectX: Verze 11.0 Vysokorychlostní připojení k internetu Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Doporučené požadavky pro PC betu

Operační systém: Windows 10 Procesor: Intel Core i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X Operační paměť: 12 GB RAM Místo na disku: 25 GB Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB nebo AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580 DirectX: Verze 11.0 Vysokorychlostní připojení k internetu Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Call of Duty: WWII vyjde 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama