Spustíte na svém počítači akci Remember Me?
Remember Me Novinka Spustíte na svém počítači akci Remember Me?

Spustíte na svém počítači akci Remember Me?

Michal Burian

Michal Burian

24

Pokud si nejste jisti tak právě pro vás Capcom zveřejnil oficiální minimální a doporučené HW požadavky. Dobrou zprávou je, že hra nebude moc náročná a podporuje i Windows XP <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Capcom zveřejnil minimální a doporučené hardwarové požadavky nadcházející akční adventury Remember Me, která vyjde 7. června ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Ve hře se vžijete do ženy jménem Nilin, která žije v Neo Paříži roku 2084. V té době mají všichni lidé speciální implantáty zvané Sensation Engine nebo Sen-Sen umožňující archivovat vzpomínky a obchodovat s nimi. Vše má přitom pod kontrolou organizace Memoryeyes, která je také tvůrcem implantátů.

Podstatnou roli hraje i uskupení rebelů The Errorists, jež se snaží proti Memoryeyes bojovat. Hlavní hrdinka je pochopitelně také členem odboje. Kromě toho disponuje spoustou zajímavých schopností. Nedělá jí problém lézt po stěnách, mlátit nepřátele hlava nehlava, hacknout otevírací mechanismus dveří za pomoci Sen-Sen implantátů, umí se také šikovně skrývat ve stínech a co víc, vládne jednou opravdu netypickou schopností, a to možností měnit vzpomínky dalším lidem, zvanou Memory Remix.

Miniámální HW požadavky

OS: Windows XP, Vista, 7 nebo 8 Procesor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz, AMD Athlon X2 2,8 GHz Grafická karta: GeForce 8800GTS nebo ATI Radeon HD 3850 Operační paměť: 2GB RAM DirectX 9.0c Místo na pevném disku: 9GB

Doporučené HW požadavky

OS: Windows Vista, 7 nebo 8 Procesor: Intel Core 2 Quad 2,7 GHz, AMD Phenom II X4 3 GHz Grafická karta: GeForce GTX 560 nebo lepší Operační paměť: 4GB RAMDirectX 9.0c Místo na pevném disku 9GB

Nové obrázky z PC verze

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama