Squadron 42 vyžaduje čtyřjádrový procesor a 16 GB RAM
Star Citizen Novinka Squadron 42 vyžaduje čtyřjádrový procesor a 16 GB RAM

Squadron 42 vyžaduje čtyřjádrový procesor a 16 GB RAM

Michal Burian

Michal Burian

45

Odhaleny minimální požadavky pro spuštění samostatného singleplayerového přídavku Star Citizen.

Reklama

Ambiciózní vesmírný simulátor Star Citizen, který od komunity vybral přes 173 milionů amerických dolarů, bude v dohledné době rozšířen o singleplayer. Squadron 42 bude samostatný přídavek, který si budete moci zahrát i bez Star Citizen.

Dnes byly odhaleny minimální požadavky. Jak se dalo očekávat, Squadron 42 bude pořádný žrout. Pro spuštění budete muset mít čtyřjádrový procesor, 16GB+ RAM, grafickou kartu s 2GB VRAM (vývojáři doporučují 4GB VRAM) s podporou DX11 a operační systém Windows 7 (64bit) s SP1, případně Windows 8 (64bit) nebo Windows 10 Anniversary Update (64bit). Zároveň tvůrci doporučují SSD.

Ve spolupráci s IGN byl vydán ještě teaser, ve kterém účinkuje Mark Hamill v roli velitele. Hamill je představitel Luka Skywalkera z původní trilogie Star Wars a filmů Star Wars: Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Chybět by ale neměl ani Gary Oldman, kterého bude širší veřejnost určitě znát jako komisaře Gordona z The Dark Knight trilogie Christophera Nolana, Siriuse Blacka z Harryho Pottera nebo z filmu Pátý element.

Dále v singleplayerové kampani uvidíme Gillian Anderson, známou především ze seriálu Akta X, Marka Stronga, Johna Rhys-Daviese nebo Andyho Serkise, mistra motion capture. Serkis vdechnul život například Glumovi v trilogii Pána prstenů a v prvním Hobitovi, King Kongovi Petera Jacksona nebo Caesarovi ve Zrození/Úsvitu/Válce o planetu opic.

Zdroj: DSOGaming.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama