Square Enix bude mít svou konferenci na letošní E3
Dragon Quest XI Novinka Square Enix bude mít svou konferenci na letošní E3

Square Enix bude mít svou konferenci na letošní E3

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová Lara je jistotou, co dalšího ukáže japonská společnost?

Reklama

I japonské vývojářské a vydavatelské studio Square Enix každým rokem přináší na E3 určitou míru napětí a natěšenosti. Většinou však vše probíhá pouze jako součást konferencí "velkých zvířat" jako je třeba Sony, Nintendo či Microsoft. Na letošním svátku všech hráčů se všechno změní, Square Enix totiž bude mít po třech letech opět svou vlastní konferenci se vším všudy. Jak dlouho bude celé show dlouhá je zatím tajemstvím.

S pravděpodobností hraničící s jistotou se dočkáme velké porce nových záběrů přímo z hraní a informací o cestě archeoložky Lary k Mayským pyramidám v chystaném Shadow of the Tomb Raider. Dozvědět bychom se mohli novinky o připravovaném projektu z universa Avengers, na kterém spolupracují zkušení vývojáři ze studií Crystal Dynamics a Eidos Montreal. Další informace by mohly vyplynout z Dragon Questu XI, který vyjde v září. Očekávané je také oznámení nového DLC pro Final Fantasy XV a další pohled na remake Final Fantasy VII. Mnoho fanoušků by jistě ocenilo oznámení data vydání Kingdom Hearts III.

Je samozřejmě možné, že Square Enix má schováno mnoho překvapení v rukávu. Událost proběhne v pondělí 11. června 19 hodin našeho času a budete ji moci sledovat živě přes YouTube, Twitch či Mixer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama