Square Enix mají nejsilnější lineup v historii
Novinka Square Enix mají nejsilnější lineup v historii

Square Enix mají nejsilnější lineup v historii

Martin Pritula

Martin Pritula

Společnost hledá alternativní způsob prezentace.

Reklama

Square Enix se chystá v letošním roce vydat tři AAA tituly. Těmi jsou Final Fantasy 7 Remake, Marvel’s Avengers a Outriders. To, že se Square Enix chystá vydat tři takto velké hry, by se mohlo zdát jako dostatek a asi by jste neočekávali, že společnost měla na letošní E3 připravenou nejsilnější lineup ve své historii. Opak je ale pravdou. Níže si můžete přečíst oficiální vyjádření.

Svět se sjednocuje a není nic důležitějšího, než ochrana zdraví a spokojenosti našich zaměstnanců, jejich rodin, našich partnerů a samozřejmě vás, našich fanoušků. Podporujeme rozhodnutí o zrušení E3 a přejeme hodně štěstí všem, kteří vytrvale pracovali s cílem doručit na E3 nezapomenutelné hry a zážitky. Chápeme, že je tato situace zklamáním nejen pro nás, jakožto vývojáře a vydavatele, ale také pro vás, tisíce fanoušků.

Náš lineup na rok 2020 a na příští generaci konzolí je silnější, než kdykoliv dříve. E3 byla vždy perfektním místem pro oznámení našich her. Nyní prozkoumáváme nové možnosti, abychom s vámi mohli naše hry sdílet. Další informace se dozvíte brzy.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama