Square Enix si registroval tři značky související s Final Fantasy VII
Final Fantasy VII Novinka Square Enix si registroval tři značky související s Final Fantasy VII

Square Enix si registroval tři značky související s Final Fantasy VII

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Pracuje Square Enix na nových hrách nebo jde o něco jiného?

Reklama

Internetový magazín Gematsu si nedávno všiml, že si společnost Square Enix nechala v Japonsku zaregistrovat tři nové ochranné známky. Společnost požádala o registraci slovních spojení "Ever Crisis", "The First Soldier" a o logo společnosti Shinra Electric Power Company. Square Enix požádal o registraci všech tří ochranných známek již v prosinci 2020 a podle Chizai Watch byly všechny tři značky zaklasifikovány do následujících kategorií: mechanické vybavení, papír, hračky a vzdělávání/zábava. Registrace umožňuje použití každé z těchto ochranných známek až ve 128 různých službách, včetně použití ve videohrách.

Bohužel prozatím nebyly uveřejněny žádné další informace o tom, jestli souvisí "Ever Crisis" a "The First Soldier" pouze s videohrami, ale první značka může mít spojení se dvěma tituly ze série Compilation of Final Fantasy VII: Before Crisis z roku 2004 a Crisis Core z roku 2007. A "The First Soldier" pak samozřejmě může odkazovat na elitní bojovou sílu Shinry v podobě super-vojáků (patrně vás napadnou taková jména jako Angeal, Genesis, Sephiroth a Zack). Nakonec je tady podaná ochranná známka na logo společnosti Shinra, které mohlo být zaregistrováno pro účely merchandisingu.

Ale pokud neznáme detaily, můžeme pouze odhadovat. Třeba SE připravuje další remaky, protože po úspěchu Final Fantasy VII Remake prozradila společnost Square Enix, že má s druhým dílem velké plány. Final Fantasy VII Remake je nyní k dispozici na PlayStation 4 a jeho pokračování je aktuálně ve vývoji. Naši recenzi si můžete přečíst zde.

Zdroj: Chizai Watch a Gematsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama