Srpnové herní menu 2014
Speciály Článek Srpnové herní menu 2014

Srpnové herní menu 2014

Michal Burian

Michal Burian

25

Sacred 3, Metro Redux, Risen 3, Ultra Street Fighter 4, Diablo 3 pro konzole, Madden NFL 15 a možná Wasteland 2.

Reklama

Vítejte u našeho dalšího herního menu, v němž vám v krátkosti představím hry, které v aktuálním měsíci vycházejí. Bohužel pro vás nemám dobrou zprávu, stejně jako v červenci, tak i v srpnu her moc nevychází. Na pořádnou nadílku si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

1. srpna vyšla hack ‘n’ slash akce Sacred 3, která se od svých předchůdců značně liší. Německé studio Keen Games se zaměřilo především na brutální boje proti hordám všelijakých nepřátel a poněkud pozapomnělo na RPG prvky. Sacred 3 si budete moci zahrát ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více se o hře dočtete v naší recenzi.

6. srpna bude v rámci PlayStation Plus na konzoli PS4 dostupná logická arkáda Road Not Taken a rovněž povedená 2D plošinovka FEZ. Majitelé PS Vita může potěšit indie plošinovka Metrico s dynamickým prostředím.

8. srpna bude následovat bojovka Ultra Street Fighter 4 pro PC, kde na vás v komiksovém podání čeká spousta rvaček se širokou paletou postav. 15. srpna se o reparát přihlásí Piranha Bytes s Risen 3: Titan Lords. Hru již hrajeme a recenzi vám přineseme o tři dny dříve.

19. srpna si do svých kalendářů poznamenají příznivci skvělých RPGček na konzolích. Na trhu se totiž objeví PlayStation 4 a Xbox One verze Diabla 3 a k tomu ještě datadisk Reaper of Souls v Ultimate Evil edici pro Xbox 360 a PS3.

Seznam her pro PlayStation 4, PS3 a PS Vita rozšíří 20. srpna špionážní 2D plošinovka CounterSpy, jež klade velký důraz na stealth. Zaujme zejména svým zpracováním připomínající tradiční bondovské filmy.

O dva dny později přijdou PlayStation 4 a PlayStation 3 verze multiplayerové střílečky Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

27. srpna digitální verze inFamous: First Light. Jde o samostatné rozšíření nového dílu (nebudete potřebovat Second Son), který bude prequelem původního příběhu z pohledu hrdinky Abigail “Fetch” Walker. Odhalíte její temnou minulost plnou smutku, drog a vyslýchání od Brooke Augustine v nechvalně proslulém vězení pro superlidi - Curdun Cay.

29. srpna se budou moci do post-apokalyptického metra vydat všichni nebojácní hrdinové ve first-person akci Metro Redux pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Edice obsahuje původní Metro a pokračování Metro: Last Light v remasterované verzi se všemi dodatečnými balíčky. V obou hrách je navíc zahrnut legendární Ranger mód. Ten vám odstraní HUD a vše bude mnohem hardcore.

Vývojáři z ukrajinského studia 4A Games tvrdí, že Metro: Redux se pochlubí vylepšeným grafickým kabátkem, stejně tak moderním nasvícením, dynamickým počasím, detailnějšími postavami s lepšími animacemi, více dynamickou destrukcí a lepším kouřem. Chybět nebudou ani částicové efekty, pokročilejší umělá inteligence, vylepšený boj a stealth, lepší manipulace se zbraněmi, intuitivní ovládání a celkově lepší, propracovanější a živější atmosféra.

Ve stejném dnu budou mít svátek fanoušci NFL, kteří očekávají Madden NFL 15 od EA Sports pro PS4, Xbox One, PS3 a X360. Letošní díl má nabídnout realističtější pojetí hry se spoustou nových možností a pochopitelně s plnohodnotnou licencí všech týmů a hráčů.

V průběhu srpna by měla dorazit i plná verze Wasteland 2 (PC, Mac) - pokračování legendárního RPG podpořeného komunitou na Kickstarteru. Mluví se ovšem o odložení na první nebo druhý týden v září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama