Stahujte demo závodů Driver: San Francisco
Driver Novinka Stahujte demo závodů Driver: San Francisco

Stahujte demo závodů Driver: San Francisco

Michal Maliarov

Michal Maliarov

41

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Nejnovější díl série Driver vypadá nanejvýše slibně a nyní tasí i hratelnou ukázku, kterou láká na koupi plné hry.

Reklama

Aktualizace #2: Demo naleznete na PlayStation Network a Xbox Live.

Aktualizace: Přichází další informace ohledně hratelného dema, které je ode dneška k dispozici v USA na Xbox Live. Zítra bude demo dostupné celosvětově, a to jak na Xbox Live, tak PSN. Ubisoft také vypouští tři čerstvé screenshoty, jež zachycují honičky z demoverze.

Demo nabídne tři mise, ve kterých si ozkoušíte tři různé vozy a budete tropit neplechu v ulicích San Franciska, uhánět od policie a zkoušet všemožné triky.

Původní zpráva

Majitelé konzole Xbox360 si budou moci od zítřka stáhnout singleplayerovou demoverzi z Xbox Live Marketplace. Demo váží 752 MB a nechává přičichnout k celkové atmosféře, stylu jízdy, funkci Shift a hratelnosti v kampani. Demo má také brzy dorazit na PSN, přesné datum ale odhaleno nebylo.

V chystaném dílu s opět vžijeme do policisty Tannera, který po automobilové nehodě získá schopnost teleportovat se do jakéhokoliv auta v blízkosti. S pomocí toho a svého věrného parťáka musí polapit svého úhlavního nepřítele Jericha.

Driver: San Francisco vychází na začátku září letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama