Stahujte demoverzi strategie R.U.S.E.
R.U.S.E. Novinka Stahujte demoverzi strategie R.U.S.E.

Stahujte demoverzi strategie R.U.S.E.

Michal Burian

Michal Burian

4

Od odpoledne si majitelé PlayStation Plus účtu mohou stáhnout na PlayStation Network demoverzi real-time strategie R.U.S.E. + Kdy se objeví PC a Xbox 360 verze.

Reklama

Update

Demo je nyní k dispozici na stažení přes Steam. Budete na něj potřebovat něco málo přes 1,5 GB volného místa. Více informací včetně možnosti si Steam stáhnout naleznete na oficiálních stránkách.

Původní zpráva

Platit za služby má určitou výhodu, můžete si totiž některé věci užívat mnohem dřív. To platí již nějakou dobu u Xbox Live Marketplace a pomalu to začíná zavádět také společnost Sony. Demoverze R.U.S.E. se totiž objevila na PlayStation Network, stáhnout si ji však mohou pouze členové PS+. Pokud nevlastníte placený účet, tak si budete muset počkat do 1. září letošního roku.

Nebojte, demo není exkluzivně na PSN, podle reklamní kampaně by se mělo objevit v průběhu dneška také pro PC a pravděpodobně se nezapomene ani na Xbox 360 hráče.

Nezapomeňte nás tedy sledovat, jakmile se demoverze objeví, budeme vás informovat. Pokud se o R.U.S.E. chcete dozvědět více informací, přečtěte si naše dojmy z bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama