Stahujte druhou verzi češtiny do Dragon Age II
Dragon Age 2 Novinka Stahujte druhou verzi češtiny do Dragon Age II

Stahujte druhou verzi češtiny do Dragon Age II

Michal Maliarov

Michal Maliarov

27

Překladatelský tým Marka Tvrdého, který v minulosti pracoval také na lokalizaci DLC do RPG Dragon Age: Origins, dnes zveřejnil druhou testovací verzi lokalizace hry Dragon Age II.

Reklama

Testovací verze obsahuje pomocná čísla před každým textem a je pouze za Hawka-muže.

Marek Tvrdý se k průběhu překladu vyjádřil následovně:

"Před 10 dny jsme vydali první testovací verzi BETA1 pro omezený okruh fanoušků. Náš první soubor s lokalizací DA2 stáhlo přes tři tisíce lidí, ale s testingem pomohlo pouhých 18 lidí (nepočítaje anonymy), kteří nebyli již dříve členy týmu. Zároveň se na členech týmu projevila únava a také blížící se zkoušky a termíny odevzdání diplomek. Proto opravy nešly tak rychle, jak jsem si původně myslel."

"Mnoho lidí čeká na verzi bez čísílek a bude ji považovat za jakousi skoro-finální verzi, i když jen za muže. Toto očekávání klade velký důraz na kvalitu a bohužel necítíme, že v současnosti můžeme naši verzi označit za hotovou. Ostatně stále platí termín dokončení na září letošního roku. A proto jsem se rozhodl pozdržet vydání nečíslované verze o pár týdnů, dokud nebudeme spokojeni s kvalitou textu."

Kdokoliv může pomoci s opravami. Stačí si stáhnout testovací verzi a postupovat dle instrukcí na serveru http://trac.bio-world.cz/. Pokud se cítíte, že byste mohli opravovat texty rovnou, pak napište na adresu da2preklad@centrum.cz

Češtinu stahujte >>ZDE<<

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama