Stahujte fanouškovskou češtinu Half-Life: Source
Half-Life Novinka Stahujte fanouškovskou češtinu Half-Life: Source

Stahujte fanouškovskou češtinu Half-Life: Source

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Jste majiteli remaku původního Half-Life a rádi byste ho měli v mateřském jazyce? V tom případě by vám mohla přijít vhod fanouškovská čeština, kterou můžete stahovat exkluzivně ze Zingu.

Reklama

Half-Life: Source se možná do povědomí hráčů nezapsalo tak intenzivně jako původní hra nebo všechna pokračování, ale to ještě neznamená, že by se na něj mělo zapomínat. Určitě se najde nemálo hráčů, kterým tento remake stále září na harddisku a ve Steam knihovně. A právě pro ně přichystali věrní fanoušci Jiří „HλLF-LIFEBLλZEN“ Hrabák, Jan „ELJano“ Doležal, František Rind a Dominik „Dom44“ Hlaváček zdařilou češtinu.

Stahovat samozřejmě můžete přímo od nás, kde má překlad premiéru. Pokud tedy jste vlastníky HL: Source, neváhejte a zkoušejte. My i samotní tvůrci věříme, že vám přijde vhod. Pokud byste následně měli zájem s autory přímo komunikovat nebo sledovat případné aktualizace a novinky, račte zavítat na Steam skupinu češtiny nebo na grupu autorů a jejich obsáhlého webu.

Jen tak mimochodem, pokud vám HL: Source nefunguje na české mutaci Steamu, což je docela častý případ (my osobně jsme na tom stejně), tato čeština vám hru okamžitě po instalaci zprovozní, funguje tedy i jako takový patch pro český Steam.

Češtinu stahujte zde

Obrázky z češtiny

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama