Stahujte klienta pro sledování International turnaje v Dotě 2
Dota 2 Novinka Stahujte klienta pro sledování International turnaje v Dotě 2

Stahujte klienta pro sledování International turnaje v Dotě 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

S blížícím se velkolepým turnajem The International vydalo Valve speciálního Spectator klienta, díky němuž bude každý hráč moci pohodlně sledovat celý turnaj.

Reklama

Řada diváků prvního International turnaje si určitě vzpomíná na velké technické potíže, jež z počátku nastaly. I kvůli tomu nyní Valve vydalo tzv. Spectator klienta, jenž si stáhnete, a po startu turnaje budete moci bezplatně sledovat každý zápas, včetně možnosti poslouchat komentárory, sledovat vše z hráčské perspektivy a dalších možností. Jinak řečeno, už nebudete jen pasivním divákem streamu, kde si jeho autor přepínal všechno podle libosti. Tentokrát budete moci všechno přepínat vy. Máte zájem celý zápas sledovat jednoho jediného hrdinu? Není problém. Každých 10 vteřin sledovat někoho jiného, nebo jen volně jezdit kamerou po celé ploše mapy? Jak chcete.

Co víc, jakmile Valve navýší kapacitu serverů, bude Spectator klient po skončení turnaje fungovat jako klient pro celou hru. Proto bychom nedoporučovali ho po turnaji mazat. Hráči, kteří už mají do hry přístup, budou moci celý turnaj sledovat skrz záložku Sledovat v hlavním menu, kde už je v turnajích připravena položka The International.

Samotný turnaj probíhá od 31. srpna do 2. září v Seattlu v USA. Alespoň něco nám řádně oživí neslavný návrat do škol.

A jak Spectator klienta stáhnout? Jednoduše zamiřte na stránku Doty 2 na Steamu, a v textu klikněte na Click Here for install the client.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama