Stahujte nový patch a zároveň bezplatné DLC pro Take On Helicopters
Take On Helicopters Novinka Stahujte nový patch a zároveň bezplatné DLC pro Take On Helicopters

Stahujte nový patch a zároveň bezplatné DLC pro Take On Helicopters

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Bohemia Interactive vydalo nový patch pro jejich povedený simulátor. Ten obsahuje především nové DLC s názvem Take On Helicopters: Rearmed.

Reklama

Patch 1.06 s kódovým označením Downtown samozřejmě opravuje řadu chyb, především bugy spojené s kokpitem. Hlavní roli však hraje nové bezplatné DLC s podtitulem Rearmed. To vám dovolí přenést do Take On Helicopters veškerý obsah z Army 2, datadisku Operace Arrowhead, i přídavků British Armed Forces a Private Military Company. Jenom s Army of the Czech Republic si přídavek zatím neporadí.

Díky tomu není problém uspořádat poklidný let nad všemi zeměmi, ať už jde o Černarus, ostrov Utes, Takistán, Proving Grounds a Shapur, vše obohacené o systém propracovaných mraků ze samotného Take On Helicopters. Stejně tak jsou v editoru k dispozici všechny pěší jednotky včetně zbraní, i všechna vozidla. Dokonce není problém skrz Take On pustit kampaň Private Military Company, pár benchmarků i scénáře ukazující veškerou vojenskou techniku, v hlavním menu nechybí ani klasické záběry na všechny země a příslušný hudební doprovod. To všechno ale za předpokladu, že vše vlastníte.

Zároveň počítejte s tím, že se vrtulníky ze všech Arma titulů nepyšní stejně propracovaným letovým modelem jako helikoptéry z Take On. Jejich letový model je totožný s tím v původní hře.

Především pro hrátky v editoru jde ale i tak o výjimečný přídavek, jenž určitě ocení všichni piloti. Samotný update, včetně přídavku Rearmed, můžete stahovat přímo z oficiálního webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama