Stahujte update s Heisty do GTA Online
GTA 5 Novinka Stahujte update s Heisty do GTA Online

Stahujte update s Heisty do GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

162

Konečně můžeme loupit i s ostatními hráči v multiplayeru a ne jenom v misích v singleplayeru. <strong>Na PS3 a X360 hráči ještě čekají</strong>.

Reklama

Pro konzolové verze Grand Theft Auto V dnes ráno vyšla očekávaná bezplatná aktualizace, která do multiplayerové části přidává očekávané Heisty. Na PS4 a Xbox One budete stahovat 4,5 až 5 GB dat, zatímco na staré generaci konzolí jen nějakých 1,5 GB, ale tam update ještě není k dispozici.

V GTA Online nově naleznete pět multiplayerových heistů, které jsou určené pro čtyři hráče, kteří musejí vzájemně spolupracovat, aby splnili jednotlivé úkoly. Loupeže jsou rozděleny do několika částí trvajících přibližně 20-30 minut, přičemž splnění celého heistu může trvat zhruba dvě až tři hodiny. Abyste mohli loupeže pořádat, budete potřebovat alespoň rank 12 a vlastnit nějaký luxusní bejvák. Jakmile budete vše mít, ozve se vám Lester (znáte ho z kampaně) a v bytě se vám objeví tabule s plány. Následně musíte vybrat další tři hráče, kteří do loupeže půjdou s vámi. Mějte ale na paměti, že jim musíte zaplatit předem, cena je přibližně 60 tisíc dolarů. Vy v roli samotného „šéfa” dostanete peníze až po misi a samozřejmě se rozdělíte s dalšími kumpány.

Heisty budou různé, jednou vykradete banku, jindy přepadnete konvoj nebo dokonce vysvobodíte vězně z vězení. Do akce se nevrhnete hned, nejprve musíte vše pečlivě naplánovat, omrknout situaci přímo na místě a až potom se rozhodnout, jak Heist provedete. K dispozici budete mít nová vozidla, masky a mnoho dalšího [více].

Heisty budou součástí i PC verze, ta se na trhu objeví 14. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama