STALKER 2 je odložen na konec roku
Novinka STALKER 2 je odložen na konec roku

STALKER 2 je odložen na konec roku

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

26
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Pokračování postapokalyptického FPS se dočkáme až v prosinci.

Reklama

Spekulace, které se začaly objevovat tento týden, se nakonec potvrdily. Hra STALKER 2: Heart of Chernobyl byla skutečně odložena, a to o přibližně 7 měsíců. Z původního 28. dubna je teď nové datum vydání stanovené na 8. prosince letošního roku. Vývojáři to fanouškům a hráčům sdělili skrze příspěvek na oficiálním Twitter účtu hry. Jako důvod odkladu zmiňují potřebný čas k naplnění jejich vize a dosažení požadovaného stavu hry.

"Rozhodli jsme se odložit vydání hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl na 8. prosince 2022.

Těchto dalších sedm měsíců vývoje je potřeba k naplnění naší vize a dosažení požadovaného stavu hry. Stalker 2 je největším projektem v historii společnosti GSC a vyžaduje důkladné testování a péči. Jsme přesvědčeni, že vývoj by měl trvat tak dlouho, jak je potřeba, zejména v případě takového projektu.

Toto rozhodnutí není snadné, ale děláme maximum pro to, abychom vám dodali hru, která splní očekávání.

S dalšími informacemi, aktualizacemi a ukázkami nás čeká vzrušující a důležitý rok. Děkujeme vám za trpělivost a pochopení,"

Oficiální oznámení o odkladu přišlo chvíli poté, co se množily debaty o chystaném odkladu. Původní odhady tvrdily, že vydání bude posunuto na podzim, konkrétně někdy mezi měsíci září až říjen. Nyní je jasné, že studio GSC potřebuje více času.

Prozatím S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl bude i nadále vycházet na PC a konzolích Xbox Series X/S. Otázkou je ovšem případná exkluzivita pro konzole Xbox, neboť dřívější spekulace hovořily o tom, že se hra na PlayStation 5 podívá už v prosinci, případně začátkem roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama